AirPods Studio néven érkezhet az Apple fejhallgatója

Saját márkanevével ellátott, egyedi megoldásokkal felvértezett fejhallgatót készít az Apple, a 9to5Mac már az eszköz nevéről is beszélt.

Immár 6 éve annak, hogy a Apple tulajdonában, leányvállalatként működik a Beats, szinte értelemszerű volt tehát, hogy nem merül fel a saját márkás over-ear fejhallgató kérdése, most azonban úgy tűnik, mégis rászánja magát a cég, hogy bemutasson valami innovatív újdonságot ebben a termékkategóriában is - a sima AirPods esetén nagyon jól átgondolt, sikerre érett termék lett a végeredmény, aminek funkcióit, extráit a többi gyártó kezdte el másolni a saját ökoszisztémájába.

Ez is egy Apple fejhallgató, csak másképp. Beats Studio 3Ez is egy Apple fejhallgató, csak másképp. Beats Studio 3 Ez is egy Apple fejhallgató, csak másképp. Beats Studio 3

Az AirPods Studio a 9to5Mac exkluzív forrása alapján szivárgott ki, de fotót vagy konkrét specifikációt még nem közöltek. Extrák közül értelemszerűen benne lesz az aktív zajszűrés és a zajbeengedő transzparens mód, a Mac és iOS eszközökön pedig mindenféle, egyéni hangszínszabályzó és egyéb beállítás kerül, tehát tényleg alkalmas lehet stúdiómunkára a vezeték nélküli kütyü. Érdekességként a nyakfelismerés és az oldalfelismerés merülhet még fel, előbbi segítségével a fejhallgató elhallgat, ha levesszük a nyakunkba, utóbbival pedig elkerülhetjük a szimmetrikus fejhallgató helytelen felhelyezését, hiszen a kütyü tudni fogja, hova kell küldenie a jobb és bal csatornát.

Állításaik szerint feketében és fehérben, 350 dolláros nettó nyitóáron fog érkezni a kütyü, hazai forgalomban tehát inkább 150 ezer forinttal lesz majd érdemes számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés