Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: 5 ezer forintos Lenovo headset

Ha pontosak akarunk lenni, akkor 4600 forintot kóstál és szállítási költség sincsen.

A Bluetooth headsetek piaca egészen széles árspektrumot ölel fel, a kínálat csúcsán a 100 ezer forintnál is többet kóstáló, high-end termékek üldögélnek, a kínálat alján pedig azok a kütyük, amelyek körülbelül annyiba kerülnek, mint egy vacsora. A Tomtopnál most egy ilyen, belépő szintű megoldást akcióznak, amely a Lenovo LP80 Pro. Csodát nem kell tőle várni, de ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, mégiscsak 5.3-as Bluetooth szabványt használ.


[+]

A nyitott kialakítású, tehát nem gumiharangos fülesek 13 mm-es meghajtót kaptak, a zenevezérlést érintéses módon lehet megoldani, a hangerőt is változtathatjuk így, illetve a telefonos hangasszisztens is aktiválható. A fülesek 25 mAh-s akkumulátort rejtenek, amelyekkel 4 órányi zenehallgatás érhető el, a töltős tartóban pedig további 180 mAh-nyi kapacitás található. A töltési idő másfél óra.

A dokkoló Type-C kábelen keresztül tölthető, a headsetek pedig működnek akkor is, ha csak az egyiket használjuk (például beszélgetésre), a Bluetooth 5.3-as szabványban pedig már benne van alapból a multipont támogatás, hogy több berendezéssel is össze tudjuk kötni a fülest. A leírás szerint egy alkalmazást is lehet Android és iOS rendszerű telefonokra telepíteni, amivel a hangzásképet babrálhatjuk. A terméket ide kattintva lehet megrendelni.

Hirdetés