Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: A Black Fridayt a Huawei sem hagyja ki

Telefont, okosórát és fülhallgatót is kedvezményesen vásárolhatunk a Media Marktban november 30-ig.

Annak ellenére, hogy még több, mint egy hónap van hátra az ünnepekig, érdemes lehet most beszerezni a magunknak és/vagy szeretteinknek szánt ajándékok azon részét legalábbis, amelyekre a novemberi kedvezményes időszakban vagy a Black Friday alkalmával jelentős kedvezménnyel tehetünk szert. A Huawei egészen november 30-ig húzza a promóciós időszakot, amelynek keretén belül okostelefon, okosórák és fülhallgatók közül is válogathatunk.


[+]

A kamerás csúcskategóriába tartozó Huawei P60 Pro a Media Markt webáruházában 8/256 GB-os kiszerelésben választható fekete vagy fehér színben 11%-os kedvezménnyel, ami a bruttó 399 ezer forintos online árból kerül levonásra. A vezetékmentes audioélményt az ANC-s Freebuds 5, Freebuds 5i biztosítja, ezeket a kiegészítőket most akár 23% kedvezménnyel tehetjük kosárba. A Freebuds 5 a promóció keretén belül 52 ezer forintba kerül, a Freebuds 5i pedig tízezerrel kedvezőbb áron szerezhető be (ami 33 ezer forintot jelent). A promócióban egyébként a Freebuds SE 2 is benne van, de online egyelőre nem látsztik elérhetőnek, így az áruházakban érdemes keresgélni.


[+]

Az okosórák közül a kerámia és titán tokozású Huawei Watch GT 3 Pro-t van lehetőségünk akár 27% kedvezménnyel beszerezni. A kimondottan nőies, prémium anyaghasználattal és kifinomult dizájnnal megalkotott, 43 milliméteres kerámia óra 200 ezer helyett 156 ezer forintba kerül novemberben, a 46 milliméteres, titánba foglalt, acélszíjas modellt pedig 180 ezer forint helyett 150 ezerért kínálja a Huawei és a Media Markt. Ha hétköznapibb kiegészítőre vágyunk, a Watch Fit 2-t érdemes szemügyre venni bőrszíjas vagy fehér kivitelben valamelyik üzletben.

Előzmények

  • Huawei FreeBuds 5 - füldísz

    Egyedi dizájnnal és nyitott kialakítással dolgozik a Huawei legújabb fülhallgatója. Csak maradjon meg az ember fülében.

  • Huawei P60 Pro - kamera(telefon)

    Főkamera állítható rekeszértékkel, makróra is használható nagy felbontású teleobjektív, korrekt ultraszéles. Cserébe áldoznunk kell a szolgáltatás- és alkalmazáskínálatból. De telefonálni azért lehet vele.

  • Huawei FreeBuds 5i - az ebet a karóhoz

    Erős alapokra épít a FreeBuds 5i, s bár nem tökéletes, nem dönti romba az örökölt hírnevet.

  • Huawei Experience: Amikor még a szíj is kerámia

    A Huawei Watch GT 3 Pro nem csak egyedülálló funkciókkal, de kivételes anyaghasználattal és dizájnnal hívja fel magára és viselőjére a figyelmet.

Hirdetés