Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: A Geekbuying menő gyerekmotort árazott le a Black Friday kapcsán

A Hyper Gogo termékei lettek akciósak, a legolcsóbb modell becsúszott 100 ezer forint alá.

A Hyper Gogo egyértelműen a gyerekekre (illetve inkább a szüleikre) céloz, a járgány pedig egy elektromos meghajtású kismotor, ami úgy néz ki, mint egy nagy motor. Viszont a látszat ellenére elektromos meghajtású, de mindent megtettek annak érdekében, hogy a motorozást imitálják világító motorimitációval, a kipufogóból áramló, pirosan derengő műfüsttel és a motorhangokkal is, amelyek azokból a hangszórókból szólnak, amelyekhez amúgy Bluetooth segítségével telefont is lehet kapcsolni. A Black Friday, a közelgő karácsony, illetve az alapvetően szezonális masinák téli értékesítésének fenntartása is hozzájárult ahhoz, hogy a Geekbuying csökkentette a termékek árát.


[+]

A termék három kiszerelésben létezik, a Cruiser 12 az alapmodell, a 12 Plusban már ott a hangszóró és a fényeffektusok, a 12 Plus App nevű modellhez pedig telefonok alkalmazás is tartozik. Közös viszont a 160 wattos motor, az 5,2 Ah-s akkumulátor, ezért aztán a három fokozatban állítható maximális sebességben sincs eltérés (8, 12 és 16 km/h-ban határozható ez meg), a 12 kilométeres hatótáv is azonos, ez nyilván nagyban függ a gyermek tömegétől is.


[+]

A több színben elérhető kismotorok IPx6-os védettséget élveznek, a hátsó kerekek mellé pótkerekek is felszerelhetők, a gyerekek pedig mindenféle matricákkal dobhatják fel kedvük szerint a gép megjelenését. A telefonos appal felvértezett modellnél a távolból lehet állítani a maximális sebességet, a világítást, lehet látni az akku töltöttségét is. A gyártó szerint akár beltéri használatra is jó lehet a Hyper Gogo (bár vélhetően nem egy gazdagréti panellakást képzeltek el erre a célra), 12 inches, csúszásgátló és vaskos abroncsokat kapott a termék, van rajta első lámpa, állítható a markolatok magassága, a maximális terhelhetőség pedig 65 kilogramm. A modellek egyébként rendelkeznek az összes EU-s engedéllyel (CE, REACH, EN71, EC, IEC, EN62115, WEEE, ROHS, MSDS és SGS), ebben benne vannak a kifejezetten gyerekjátékokra vonatkozó certifikációk is.


[+]

A termékek a gyártó hivatalos oldalán, valamint a Geekbuying online boltjában is megrendelhetők európai raktárról történő, ingyenes szállítással. Utóbbi esetben még némi extra kedvezmény is berántható, ha amúgy 400 euró feletti értékben vásárolunk, akkor 15 euróval, 200 euró felett 10 euróval lesz alacsonyabb a végösszeg. Az alapmodell 97 500 forint, a középső verzió 128 300 forintot ér, a csúcsváltozatért pedig 155 600 forintot kell a kasszánál hagyni (illetve még 10 eurónyi kedvezményt minden esetben lehet számolni). A szállítás európai raktárból, ingyenesen történik. A kismotorok közvetlenül a gyártói oldalról is rendelhetők, az alapmodell itt, a Plus itt, az appos verzió pedig itt tehető kosárba, 50, 70 és 100 eurós kedvezménnyel. November 27-ig tart az akció, utána a GOGO30 kóddal lehet 30 euróval csökkenteni az árat.

Hirdetés