Hirdetés

Akciófigyelő: A most bemutatott Xiaomi Pad 5 már rendelhető

Nálunk csak októberben lesz hivatalos forgalmazásban a Xiaomi táblagépe, de külföldről már rendelhető a készülék.

A Xiaomi Pad 5-öt már a gyártó bemutatta egy hónappal ezelőtt, de a globális bejelentésre a mai napig kellett várni. Hardveres változtatás nincs, de azt már tudni lehet, hogy egyelőre csak a Pad 5 érkezik Európába, a Pro változat és az 5G-s modell még nem. A hazai forgalmazás októberben kezdődik, de a bejelentés után azonnal elérhetővé vált online a készülék, a Goboo.com oldalán 299 euróért lehet kosárba tenni a terméket, amit ingyenesen szállítanak hozzánk is, de most még előrendelés zajlik, a tényleges kiszállítás szeptember 23-án indul.


[+]

A Pad 5 a Xiaomi első olyan táblagépe, amely globális forgalmazásba kerül. Egy jól eltalált, középkategóriás eszközről van szó, amely kizárólag WiFi-only változatban érhető el a mi régiónkban Snapdragon 860-as rendszerchippel, 6 GB RAM-mal és 128, vagy 256 GB belső tárhellyel. A masina főleg tartalomfogyasztásra lesz kiváló, remek a kijelző és négy hangszóró is került rá, a hardver pedig kellően erős játékokhoz is. Egyelőre a globális piacra kerülő gépeken nincs rajta a desktop mód.


[+]

A Goboo.com bevezető akciójában az első 100 vásárló különböző ajándékokat is kap (első és hátsó védőüveg és mágneses tok), áttetsző tokot pedig minden vevő talál majd a csomagban a töltőfejen és a Type-C kábelen kívül. A Xiaomi Pad 5-ről részletes teszttel jelentkezünk holnap.

Hirdetés