Akciófigyelő: Ajándék tablet jár a Honor 90 mellé

Az előrendelők egy Pad X8-at kapnak, ha gyorsan lecsapnak a lehetőségre.

Nemrég mutatkozott be a Honor 90, amely a márka középkategóriás ajánlata. A friss chipset (Snapdragon 7 Gen 1), az ívelt AMOLED kijelző kiemelt szemvédelmi újításokkal, a 200 megapixeles hátlapi főkamera, a korrekt üzemidő, a minőségi kialakítás és a friss Android a Magic OS-szel bizonyára felkelti többet érdeklődését. Nekik elsősorban ajánljuk írásos és videós tesztünket, valamint szeretnénk felhívni a figyelmet a készülékkel kapcsolatos bevezetési akcióra.


[+]

A hivatalos értékesítés július 17-én indul nem csak a szolgáltatóknál, hanem a kártyafüggetlen piacon is. Operátori oldalról a Yettel, a Vodafone és a Telekom kínálatában is felbukkan majd a készülék, az ottani árképzés természetesen a különböző tarifacsomagoktól fog függeni. A független piacon azonban a Honor 90 árát már ismerjük: a 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel szerelt verzió 219 990 forintért lesz hazavihető, míg a 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel rendelkező variáns ára 239 990 forint lesz. A telefon a Media Markt, az Euronics és az eMAG kínálatában lesz elérhető.

Pad X8
Pad X8

A hivatalos értékesítés megkezdése előtt a Honor előrendelési akciót is indított. Ebben a Media Markt és az eMAG vesznek részt, a promóció lényege pedig, hogy ha valaki július 16-án éjfélig kosárba teszi a telefont az említett webshopoknál, akkor ajándékba kap egy Honor Pad X8-at is. Ez egy középkategóriás tablet 10,1 inches, 1920 x 1200 pixeles felbontású IPS kijelzővel, sztereó hangszórókkal, MediaTek MT8786-os chipsettel, 4 GB RAM-mal, 64 GB belső tárhellyel, 5 megapixeles hátlapi kamerával és 5100 mAh-s akkumulátorral. Ennek a táblagépnek épp a napokban mutatták be az utódját, de a mindennapi felhasználáshoz a Pad X8 is remek társ lehet - pláne, ha ajándékba adják a Honor 90 mellé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 90 - modellalkat

    Újabb számozott Honor készülék érkezett Európába. A márka függetlenedése óta ez a legjobb ajánlat a szériában, de azért nem tökéletes.

Hirdetés