Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Minden tartozékra 20% kedvezmény és a szállítás is ingyenes

A mobil-, laptop- és okos kiegészítőkkel foglalkozó Superial nem válogatott, a hétvége folyamán a teljes kínálatára kedvezményt ad.

Az elsősorban androidos okostelefonokhoz, iPhone-okhoz és egyéb Apple termékekhez kiegészítőket áruló Superial egy kicsit máshogy értelmezte a Black Friday-t, mint a hazai webáruházak többsége: nem játszottak az árakkal, nem korlátozták az akciót pár termékre, hanem az egész kínálatukra 20% kedvezményt adnak, amit a rendelés értékétől függetlenül az egész ország területén ingyenesen szállítanak ki, akár házhoz, akár csomagboxokba. Ezt mondjuk amúgy is így csinálják, ez nem a Black Friday akció része.

Mindebből a végén elég kellemes dolgok is kiestek, a három Samsung eszköz (okostelefon, okosóra és TWS) egyidejű töltését lehetővé tevő Spello 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállvány ára 15 992 forint, illetve ugyanennyibe kerül a Spello 3 az 1-ben töltőállvány Apple-kompatiblis (iPhone + Watch + AirPods) változata is. A minőségi töltőadaptereknél és kábeleknél is vannak jó ajánlatok, ugyanez elmondható az iPhone tokokról is.

Hirdetés