Akciófigyelő: Előrendelhető a Samsung Galaxy A53 5G

A Samsung hivatalos webáruháza mellett a hivatalos viszonteladó partnerek is készültek kedvezményekkel és ráadás termékkel.

A Samsung Galaxy A53 5G a méltán népszerű A52s 5G modellfrissítéseként futott be két hete. Olyan sok változás nem történt az elődhöz képest, a kamerarendszert például egy-az egyben megörökölte az A53, a lapkakészlet viszont új (Exynos 1280), nagyobb az akku (5000 mAh), pedig ici-picit kisebb maga a készülék és 5.1-es verziószámra váltott a Bluetooth, de a 3,5 milliméteres jack csatlakozótól el kell búcsúznunk. Az előrendelői akció viszont ezen szeretne enyhíteni.

Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G [+]

A hivatalos viszonteladó partnereknél április 17-ig előrendelt készülékhez is jár egy Galaxy Buds Live tetszőleges színben és a 15 ezer forintos készülékbeszámítási kedvezmény, a Samsung webáruházban pedig a Galaxy Watch4-re és Watch4 Classicra pedig 25% kedvezményt érvényesíthetünk, ha a telefonnal együtt tesszük őket a kosárba.


[+]

A Samsung webáruház által kínált promóció részletes szabályzata erre olvasható, a Samsung által meghatározott hivatalos viszonteladók listája pedig erre található. Az előrendelői akciók április 17. éjfélig és a készlet erejéig érvényesek. A ráadás termék igénylésére (mert a Buds Live nem jön csak úgy magától) a Samsung Members alkalmazásban van mód  2022. március 24-től 2022. május 15. éjfélig, a Vodafone-nál történő megrendelés esetén pedig április 1-től április 17. éjfélig. Az A53 négy generációnyi főverzió támogatást és öt év biztonsági javítást kap.

Előzmények

Hirdetés