Hirdetés

Akciófigyelő: Filléres Lenovo Bluetooth headsetet kínál a Tomtop

Annyiért lehet elhozni a TWS fülest, mint amennyibe általában a madzagos megoldások kerülnek.

Lenyomta az árát a Lenovo LivePods LP40-nek a Tomtop rendesen, a töltőkapszulás Bluetooth headsetért ugyanis csak 13,4 dollárt kell fizetni, ráadásul ingyen szállítják hozzánk is. Bár nyilvánvaló, hogy ez a termék nem a csúcskategóriás headsetek között versenyez, de ezen az áron a hazai piacon nemigen kapunk még csak hasonlót sem.


[+]

Bár nekünk még nem volt lehetőségünk tesztelni ezt a konkrét terméket, de a specifikációk alapján egyáltalán nem tűnik nagyon alacsony színvonalúnak, 13 mm-es hangkeltő, érintésvezérléses működés, vízállóság és zajszűrés is van a funkciók között, noha ez utóbbi csak simán a beszélgetések hangminőségét hivatott javítani, nem ANC.


[+]

A töltőtok 300 mAh-s kapacitású, másfél óra alatt lehet 100%-os állapotra tölteni Type-C csatlakozón keresztül. Magán a tokon egy piros/zöld LED jelzi a folyamatot és a párosítás lehetőségét, ezzel akár háromszor is fel lehet teljesen tölteni a 40 mAh-s headseteket, amelyek kialakításukat tekintve az Apple Airpods szériájára hasonlítanak, tehát nem hallójáratos kialakításúak.

A fülesek fekete és fehér színben kaphatók, az egész pakk 25 grammot nyom a mérlegen, a Bluetooth technológia pedig 5.0-s, ha ezt a telefonunk is támogatja. Itt lehet rendelni a készlet erejéig.

Hirdetés