Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Fülhallgató vagy Smart Air Fryer jár a Redmi Note 13-ak mellé

Tegnap elindult az új Redmi Note okostelefonok hazai értékesítése, promóciós ajánlatok és kijelzőcsere garancia várja a vevőket.

Ahogy azt megírtuk, január 24-én megkezdte a Xiaomi az új Redmi Note 13-as okostelefonok magyarországi értékesítését négy típussal öt változatban. A hivatalos értékesítési csatornákon akik 2024. január 24-e és február 6-a között vásárolnak bármely típusból, telefonjuk mellé egy Redmi Buds 5 fülhallgatót vagy egy Xiaomi Smart Air Fryer 6,5L forrólevegős sütőt kaphatnak, amennyiben regisztrálják vásárlásukat. A promócióban résztvevő partnereknél viszont nem egészen egységes az ajándékkínálat, úgyhogy erre rákérdeztünk a hazai képviseletnél és lentebb tisztázzuk.

Redmi Buds 5 fülhallgató a Redmi Note 13 4G mellé akkor jár, ha a vásárló a telefont az Alza.hu, az Euronics, a Media Markt, a mi-home.hu, a xiaomishop.hu, vagy a Xiaomi Store Arena Mall hivatalos kereskedelmi partnerek egyikében vásárolta meg.
Az általunk már tesztelt Redmi Note 13 5G okostelefonok mellé is jár a Redmi Buds 5 vezeték nélküli fülhallgató, amennyiben a telefont a Yettel vagy a Telekom kínálatából veszi a vásárló. A promóció hivatalos oldala ide kattintva elérhető, és február 6-ig vagy a készlet erejéig tart. A Xiaomi tájékoztatása alapján a vásárlóknak itt nincs dolga regisztrációval és számla feltöltésével, a telefont már úgy kapják kézhez, hogy mellé csomagolva érkezik a TWS füles is. A fülhallgató önmagában 19 990 forint ajánlott fogyasztói áron beszerezhető.


(forrás: Xiaomi) [+]

A 6,5 literes forrólevegős Xiaomi Smart Air Fryer konyhai eszköz a Redmi Note 13 Pro 5G és Redmi Note 13 Pro+ 5G mellé szintén február 6-ig vagy a készlet erejéig elérhető, itt a hivatalos promóciós oldal, ahova a vásárlónak fel kell töltenie a vásárlást igazoló számlát és meg kell adnia bizonyos adatait a sütő átvételéhez. A promóciós partnerek listája itt valamivel hosszabb és egységes, a Note 13 Pro 5G és a Note 13 Pro+ 5G származhat a Yettel, a Telekom, az Alza.hu, az Auchan, az eMag (Extreme Digital - Emag Kft. által forgalmazott termékek), az Euronics, a Media Markt, a Pepita.hu (Pepita Group Zrt. által forgalmazott termékek), a Xiaomi Store Arena Mall, a xiaomistoreonline.hu és a xiaomiofficial.hu kínálatából is. A 6,5 literes Xiaomi Smart Air Fryer önmagában 44 990 forinttól elérhető hazánkban.


(forrás: Xiaomi) [+]

A prémium kijelzőcsere garancia vonatkozik az összes hazai hivatalos forgalmazásban résztvevő, január 24-e és február 23-a között megvásárolt Redmi Note 13-ra. Amennyiben a vásárlás dátumától számított 6 hónapon belül a telefon kijelzője a vásárló önhibáján kívül hibásodik vagy szenved sérülést (például a termék véletlenszerű leejtése), akkor a készülék a Xiaomi helyi szervizpontjain egyszeri ingyenes szervizre jogosult. A kijelzőjótállás és -szerviz ajánlat hivatalos kereskedelmi partnerei a Media Markt, az Euronics, az Emag (Extreme Digital - Emag Kft. által forgalmazott termékek), az Alza.hu, az Auchan, a Pepita.hu (Pepita Group Zrt. által forgalmazott termékek), a Xiaomi Store Arena Mall, a Telekom, a Yettel és a xiaomiofficial.hu. A prémium kijelzőjótállás és -szerviz díjmentes, és tartalmazza a kijelző cseréjének költségeit is, amennyiben arra szükség van.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés