Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Hordozható akkukat kínál olcsón a Tomtop

A DLNRG termékei az ismertebb márkákhoz képest nagyon vonzó áron érhetők el.

Az idei IFA kiállításon egy teljes csarnokot megtöltöttek a hordozható akkumulátorok, annyira sok gyártó foglalkozik már a témával. Az ismertebb nevek mellett (Bluetti, Jackery, Ecoflow) rengeteg új szereplő is van (Ugreen, Yoshino, Energizer), plusz számtalan OEM gyártó is van, akik beszálltak az iparba. A Tomtopnál a DLNRG márkanevű termékvonal bukkant fel, a kapacitáshoz és teljesítményhez viszonyított árfekvés kifejezetten vonzó.


[+]

A széria legkisebb és legolcsóbb modellje a PPS2400. Mint általában az összes ilyen termék, ez is lítium-vasfoszfát telepet kapott, amely 240 Wh-s kapacitású, tehát ez a tipikus kempingezős-horgászós áramforrás. Maximális teljesítmény 200 wattos, vagyis telefon, notebook, lámpa, hangfal töltése és meghajtása nem akadály. Van rajta lámpa, illetve egy kijelző is, amely a telep állapotáról és az energiafelhasználásról tájékoztat. A benne levő áramot egy klasszikus 230-as aljzat mellett ki tudja adni Type-C porton (az egyik PD 25 wattos, a másik 60 wattos), DC-n és szivargyújtós csatlakozón keresztül is, tölteni pedig lehet konnektorból, napelemről és Type-C keresztül is. Ezért a masináért most 89 eurót kérnek.


[+]

A következő lépcsőfokon a PD320 található, amely 320 Wh-s kapacitású akkut hord magában, a kimenő teljesítménye pedig maximum 300 wattos lehet. Kimenetek kapcsán annyival tud többet, hogy 25 watt helyett 50 wattot tud a másodlagos Type-C, egyébként a csatlakozók száma és típusa megegyezik azzal, amit a PPS2400 kínál. Ez a készülék 102 eurós áron kapható.


[+]

A trió legcombosabb darabja a D500. Itt már 480 Wh-s telepet rejt a készülékház, az 500 wattos kimenő teljesítmény egy kisebb hűtőt is meghajthat, a csatlakozók között már 100 wattos PD-t tud az egyik, 60 wattot a másik Type-C port, de USB-A-ból is akad kettő 15 wattos teljesítménnyel. 168 eurót kell érte a fizetni, mindhárom terméket ingyenes szállítja a Tomtop.

Hirdetés