Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Készletkisöprés keretében árazták le az átlagnál erősebb rollert

A belépő szintű rollerek áráért adják most a Bezior S500MAX nevű gépet, amely 500 wattos motorral érkezik.

400 eurót kérnek most a Bezior S500MAX-ért - amíg van. Ezen az áron szeretnék ugyanis kiszórni az utolsó darabokat, hogy helyet csináljanak az utódnak, így aztán ingyenes szállítással küldik a megrendelőknek európai raktárról a készlet erejéig.


[+]

A gép 500 wattos motorral, 25 km/h-s végsebességgel és a gyártó szerint maximum 50 kilométeres hatótávval rendelkezik. 120 kilogrammos terhelhetőségéhez nem csak a 10 hüvelykes kerekek járulnak hozzá, hanem a teleszkópos első villa is, amely viszonylag ritka ebben az árkategóriában. A 15 Ah-s akkumulátor 48 voltos, a töltési idő 6-7 órára rúg. A roller természetesen összecsukható egy mozdulattal, ám csaknem 20 kilogrammot nyom a mérlegen, tehát nem egy pehelysúlyú versenyző.


[+]

Előre 2 wattos lámpát szereltek, a fék egyrészt elektronikus (az elektromotor ellenállását használja), de hátul tárcsafék lassítja a kétkerekűt, amely IPX4-es védettséggel bír, nagy pocsolyákba nem érdemes beleugrani az alul elhelyezett töltőcsatlakozó miatt (bár védi egy gumiajtó), de szemerkélő esőben még bátran használható. A széles trepnivel (18,2 cm) rendelkező gép jókora kijelzőt is kapott a jobb láthatóság érdekében, innen olvashatók le a legfontosabb információk menet közben.

Megrendelni a Tomtop oldalán lehet.

Hirdetés