Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: két TWS headsetet ad összesen 9 ezer forintért a Tomtop

A Lenovo QT82-ből most két példányt küld ingyen szállítással a webshop alig 24 euróért.

Igen messze van még a Valentin-nap, pedig a Tomtop friss akciójának ott lenne a helye. De erősen május van, szóval csak úgy bedobták, hogy mi lenne, ha olyan akciót csinálnának, ahol két TWS fülest lehet kapni kedvezménnyel, egy fekete és egy fehér Lenovo GT82-t lehet egy mozdulattal kosárba tenni, a 23,61 eurós árra pedig további költségek nem rakódnak, tehát a mostani árfolyamon kevesebb mint 9 ezer forintot kóstál a dolog.

Az érintésvezérléssel használható fülesek IPX5 védelmet kapnak, tehát az izzadtságnak ellenállnak, a headsetekben 40 mAh-s akkumulátorok találhatók, amivel a gyártó szerint 6-8 órányi zenehallgatási idő érhető el úgy, hogy a töltőtokban van további 400 mAh-nyi kapacitás, amivel legalább kilencszer még feltölthetők a fülesek. És persze a fekete tokkal a fehér is, illetve fordítva, ha amúgy is kettő van belőle. Az egész motyó 70 grammot nyom tokkal-vonóval a mérlegen, a Bluetooth verziószám 5.0-s, a töltési idő pedig egy órácska.

Az in-ear kialakítású eszközöknek kis száruk is van, ami remélhetőleg a beszélgetési minőségre jó hatással van, mindenesetre ha pont kéne két egyszerűbb TWS headset, akkor a Tomtop ajánlata kapóra jöhet, itt lehet megrendelni a termékeket.

Hirdetés