Hirdetés

Akciófigyelő: Középkategóriás Lenovo tabletet akcióz a Tomtop

A 10,6 inches kijelzős gép négy hangszórót is kapott, elsősorban multimédiás felhasználásra termett.

A Lenovo xiaoxin sorozatú táblagépei ugyan nem jutottak el hazánkba hivatalos csatornákon keresztül, de a Tomtop európai raktárból szolgálja ki díjmentes szállítással azokat az ügyfeleket, akik egy kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú, mindennapi feladatokra alkalmas táblagépet keresnek. A 180 dolláros akciós ár (61 ezer forint) azért tűnhet vonzónak, mert ezen az árszinten jellemzően MediaTek Helio G80-nal, vagy P22-vel, esetleg UniSoc chipsettel szerelt gépeket találunk, a Lenovo xiaoxin 2022 viszont egy Qualcomm Snapdragon 680-nal érkezik.

A 10,6 inches kijelző 2000 x 1200 pixel megjelenítésére képes, az akkumulátor 7700 mAh-s, a gép tömege 465 gramm és meglehetősen vékony, mindössze 7,45 mm vastagságot mérhetünk. A Type-C csatlakozó mellett 3,5 mm-es jack dugasz is akad, valamint összesen négy hangszóró kettő-kettő felosztásban a horizontálisan tájolt tablet két oldalán. A 64 GB-os verzió érhető el 180 dolláros áron, a duplázott tárhelyért 210 dollárt kell a rendelést követően kifizetni, a 4 GB RAM viszont mindkét esetben adott.

A tablet ebben az akcióban csak szürke színben érhető el, amely a hátlapon ölt testet, a kamera 8 megapixeles felbontással rendelkezik, a csomagban 20 wattos töltőfejet is kap a vásárló. A rendszer az Android 12, amin a Lenovo saját kezelőfelülete, a ZUI 13.5-ös verziója fut. Az akció a készlet erejéig érvényes, itt lehet kosárba tenni a gépet.

Hirdetés