Hirdetés

Akciófigyelő: Légtisztító jár ajándékba a vadiúj Xiaomi 13 telefonokhoz

A friss Xiaomi 13 és 13 Pro mellé az előrendelők Smart Air Purifier 4-et kapnak ráadásként.

Barcelonában tartotta a Xiaomi a 13 és a 13 Pro bemutatóját, utóbbit már teszteltük is, de a kisebb modell részletes kivesézésével is hamarosan jelentkezünk. A gyártó hazai képviselete előrendelési akciót hirdetett meg, amelynek keretében a telefonokhoz ajándék is jár, méghozzá egy Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, amely egy okos légtisztító.


[+]

Ez a készülék belső terek levegőjének szűrését hivatott megoldani, a gyártó szerint 48 négyzetméteres helyiségméretig bezárólag hatékony, 230 köbméter levegőt szűr át óránként, 0,3 mikronos méretű szennyeződések megkötésére alkalmas, szűri a port, az allergéneket, a füstöt, a kellemetlen szagokat és a háziállatok levegőben cirkuláló szőrét is, a szűrő pedig megkapta a TÜV minősítését is, a hagyományos HEPA szűrőnél kisebb részecskéket is megköt a Xiaomi megoldása. Az okostelefonról is vezérelhető berendezés rendelkezik éjszakai móddal, amely maximum 20 decibeles hangerővel üzemel, Google Home és Alexa otthoni asszisztensekkel is kompatibilis.


[+]

A Xiaomi 13-ról és a 13 Próról már többször írtunk, előbbi egy kompakt csúcsmodell, utóbbi pedig egy fotózásban kiemelkedő zászlóshajó, mindkét eszköz kamerájának fejlesztésében a Leica működött közre. Az előrendelési ajánlat része három hónapnyi díjmentes YouTube Prémium előfizetés, valamint 2 TB Google One tárhely hat hónapon keresztül, mindkét opció új felhasználók számára érhető el. Az előrendelési ajánlat a Telekomnál, a Media Markt és a Euronics oldalain, valamint a Xiaomishop.hu és a Mi-home.hu oldalakon, továbbá az Aréna Plazában található Xiaomi Store-ban érhető el március 19-ig bezárólag.

Előzmények

Hirdetés