Hirdetés

Akciófigyelő: Masszív és erős rollert kínál a Tomtop

A Navee N65 nem a legolcsóbb ligában versenyez, de elég sokat tud.

Ahogy kitört a tavasz, kitörtek a garázsból a rollerek is rendesen, a szezonra pedig nagyon sokféle gyártó nagyon széles kínálattal készült, ilyen a Tomtop által forgalmazott Navee is. A gyártó közösségi finanszírozásból teremti elő a forrást az újabb és újabb modellek fejlesztéséhez (most épp az S65-höz kalapoznak össze fogyasztókat épp 850%-kal túllőve az eredeti célon), ám annak érkezésére még kell várni pár hónapot, az N65 viszont akármikor megrendelhető és a Tomtop ingyen szállítja.


[+]

Az 500 wattos motorral felszerelt, 10 inches kerekeken guruló járgányt egy 12,5 Ah-s akkumulátor látja el árammal, ami ideális körülmények között 65 kilométeres hatótávot ígér. Fontos pontja a termék tulajdonságainak, hogy 120 kilogrammos teherbírásra tervezték, ami valamivel több, mint amit egy átlagos roller kínál, a trepni magnézium-ötvözetből készült a strapabíróság jegyében, ráadásul 17 centiméter széles, hogy tényleg kényelmesen pihentessük rajta mindkét lábfejünket.


[+]

A két elemből álló fék (tárcsafék a hátsó kereken, illetve E-ABS, ami a motor ellenállását használja) és az első-hátsó lámpák is a biztonságot segítik, a maximális sebesség az EU-s normáknak megfelelően 25 km/h, de az erős motor miatt a hegymenet sem lehet gond. Természetesen van a kormányon kijelző, amin a legfontosabb információk látszódnak, az összecsukhatóságot és hordozhatóságot pedig tovább segíti, hogy nem csak a kormányrúd dől hátra, hanem a két szarv is lecsukható, hogy széltében se foglaljon sok helyet, alig több mint 20 centiméter ilyenkor a kiterjedése.


[+]

Ez a masszivitás és relatív nagy akkumulátor viszont azzal jár, hogy a roller tömege 23,5 kilogramm, viszont megkapta az IPX4-es védettséget, tehát kisebb esőben nem lehet gond a használat, hacsak nem robogunk bele egy tárdig érő tócsába. A Navee N65 599 eurós áron rendelhető meg eredetileg, de a PATNV kóddal 539 euróra mérséklődik az ár, ehhez  ide kell kattintani.

Hirdetés