Hirdetés

Akciófigyelő: Még olcsóbb rollerek a Tomtopnál

A Navee rollerek ára is lement, de az egészen belépő modellek között is van roppant kedvező ajánlat.

Úgy néz ki, hogy télen érdemes rollert venni. A Tomtopnál legalábbis most egy sereg akciós ajánlat várja az érdeklődőket, egyrészt a Navee N65-nek és az S65-nek is csökkent az ára, ha pedig valakinek tényleg csak szükségroller kell, az megtalálhatja a számítását a Welkin belépő szintű gépénél. Nézzük az ajánlatokat sorban:


[+]

A Navee S65-ről ugyan minden benne van a tesztünkben, de azért foglaljuk össze, hogy mit tud: 500 wattos motorja kellően erős, de mégsem megy gyorsabban, mint az európai előírásoknak megfelelő 25 km/h. Viszont jobban küzdi le az emelkedőket, elöl-hátul kapott lengéscsillapítást, az ismert Mi Home alkalmazással együttműködik, érkeznek rá frissítések, jól össze van rakva, egy hozzánk hasonló férfiember alatt pedig nem spórolva az erővel 35-45 kilométeres hatótáv jön ki belőle. Az S65 ára a MKSR3 kuponkód beütése után 460 euró ingyenes szállítással, ami elég jónak számít, mert amikor egy évvel ezelőtt teszteltük, akkor még 900 eurót kértek érte. Átszámítva 175 ezer forint most az ára.


[+]

A Navee legnépszerűbb viszont a jól kiegyensúlyozott N65, ami szintén egy régóta piacon levő termék, most megint esett az ára, éppenséggel 350 eurót kérnek érte (133 ezer forint) az SKNR3 kuponkód beütése után, pedig 500-550 euróért mérték nem is olyan régen. A Navee N65 egy maximum 500 wattos teljesítményű, 10 inches kerekeken guruló, maximum 25 km/h sebességű gép, amely 23,5 kilogrammot nyom a mérlegen és maximum 120 kilogramm tömegű humanoid elszállítására alkalmas. Az akkumulátor 48 voltos és 12,5 Ah-s, elméleti maximális hatótávja 65 kilométer, de ez nagyban függ a rajta álló ember tömegétől és az átlagsebességtől is. Hátsó tárcsafékkel rendelkezik, az első kerekeket az elektromotor ellenállása lassítja (E-ABS), van rajta elöl-hátul lámpa, a megfelelő mennyiségű fényvisszaverő, természetesen lehajtható a kormányrúd, illetve Bluetooth segítségével telefonnal is összeköthető.


[+]

A belépő szintű megoldást ebben az akcióban a Welkin WKES006 jelenti, amelynek elméleti hatótávja mindössze 15 kilométeres, ugyanakkor viszont az egész gép csupán 13 kilogrammot nyom a mérlegen, mégis alkalmas akár 120 kilogrammos utas elszállítására. Az ilyen olcsóbb gépeknél sokszor a teljesítmény nem szokott elegendő lenni, a Welkin modellje azonban ugyanolyan 350 wattos motort kapott, mint amit a drágább modellek is, láthatóan az akkumulátor kapacitása a szűk keresztmetszet, amely ebben az esetben 7,5 Ah-s. Ez körülbelül a fele annak, amit a komolyabb és jóval többe kerülő konkurensek nyújtanak. A gép 8 inches, tömör kereken gurul, tehát főleg városi környezetben érzi jól magát. IPX4-es védettsége esőben is használhatóvá teszi, van rajta első és hátsó lámpa, a fékezés viszont elektronikusan történik a motor ellenállására alapozva, ami miatt némi extra óvatosságra szükség lesz, mert egyébként a 24 km/h-s végsebességre képes a termék. Ugyanakkor viszont a hátsó sárhányót úgy alakították ki, hogy arra lábbal rálépve mechanikusan növelhető a fékhatás. A gép ára 150 euró (57 ezer forint), itt rendelhető meg ingyenes szállítással.

Előzmények

Hirdetés