Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Minden Navee roller akciós a Cafagónál

Konkrétan három termék árát csökkentették: az N40, az N65 és az S65 is jó árat kapott.

Ha a Navee márkanevet hallja az olvasó, akkor talán ismeretlenül fog neki csengeni még akkor is, ha speciel a csúcsmodell S65-öt mi is teszteltük és nem csak elégedettek voltak vele, hanem azóta is rója a kilométereket egy barátunknál. Nem olyan nagy meglepetés ez: a Navee a Xiaomi ökoszisztéma része, olyannyira, hogy pont az S65 konkrétan ugyanaz, mint az Electric Scooter 4 Ultra. A Cafago is forgalmazza a Navee termékeket, az év vége felé közeledve még a november 11-én esedékes általános akciós nap előtt leárazta nem csak az S65-öt, hanem a gyártó olcsóbb modelljeit is.


[+]

Az S65-ről ugyan minden benne van a tesztünkben, de azért foglaljuk össze, hogy mit tud: 500 wattos motorja kellően erős, de mégsem megy gyorsabban, mint az európai előírásoknak megfelelő 25 km/h. Viszont jobban küzdi le az emelkedőket, elöl-hátul kapott lengéscsillapítást, az ismert Mi Home alkalmazással együttműködik, érkeznek rá frissítések, jól össze van rakva, egy hozzánk hasonló férfiember alatt pedig nem spórolva az erővel 35-45 kilométeres hatótáv jön ki belőle. Az S65 ára 499 euró ingyenes szállítással, ami elég jónak számít, mert amikor egy évvel ezelőtt teszteltük, akkor még 900 eurót kértek érte. Ehhez kuponkódot kell beütni, méghozzá ezt: NVS65.


[+]

A Navee húzómodellje viszont a jól kiegyensúlyozott N65, ami szintén egy régóta piacon levő termék, most végre bezuhant 400 euró alá az ára, pedig 500-550 euróért mérték nem is olyan régen. A Navee N65 egy maximum 500 wattos teljesítményű, 10 inches kerekeken guruló, maximum 25 km/h sebességű gép, amely 23,5 kilogrammot nyom a mérlegen és maximum 120 kilogramm tömegű humanoid elszállítására alkalmas. Az akkumulátor 48 voltos és 12,5 Ah-s, elméleti maximális hatótávja 65 kilométer, de ez nagyban függ a rajta álló ember tömegétől és az átlagsebességtől is. Hátsó tárcsafékkel rendelkezik, az első kerekeket az elektromotor ellenállása lassítja (E-ABS), van rajta elöl-hátul lámpa, a megfelelő mennyiségű fényvisszaverő, természetesen lehajtható a kormányrúd, illetve Bluetooth segítségével telefonnal is összeköthető.


[+]

A kínálat belépő szintű darabja az N40. Városi használatra ez is elegendő, ha az ember nem súlyosabb 100 kilogrammnál. Ez is 10 inches kereken gurul, de itt 350 wattos a motor, nincs Bluetooth kapcsolatra lehetőség, az elméleti hatótáv is csupán 40 kilométer. De a tárcsafék itt is adott, a stucnin ott ül a kijelző, megvan az IPX4-es védettség és az összecsukhatóság is, ráadásul ez a roller csak 14,5 kilogrammot nyom a mérlegen, vagyis könnyen fel lehet cipelni az emeletre is (vagy fel lehet rakni a vonatra). Ennek a gépnek az ára 259 euróra csökkent, vagyis forintban számolva is beesik 100 ezer alá. Szintén ingyen szállítják.

Előzmények

Hirdetés