Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Minibringa rövidebb távokra kedvező áron

A DYU D3F kábé annyiba kerül, mint egy átlagos roller, pedig ez egy elektromos rásegítésű kerékpár.

Két következtetést vonhatunk le abból, hogy ismét rengeteg távol-keleti elektromos bicikli kezdett el felbukkanni a közösségi médiában és az ismertebb kínai webshopok kínálatában: közeledik a kerékpáros szezon kezdete és vége van a kínai újévhez kapcsolódó szabadságoknak, a cégek ráfordultak az idei bringás évadra. Ennek nálunk is vannak jelei, egyre-másra kapjuk a megkereséseket különböző kerékpárgyártóktól, valamint a webshopokban is egyre több az akciós termék. Ilyen a DYU D3F is, amely viszont alulról támadja a kínálatot meglehetősen kedvező árfekvéssel.

A Cafago kínálatában megtalálható bicikli a DYUD3F kuponkód beütése után 429 eurós áron tehető kosárba ingyenes, európai raktárból történő szállítással, ami 165-170 ezer forintot képvisel árfolyamtól függően, ennyiért pedig nem nagyon akadnak elektromos bringák. Ennek megfelelően a DYU D3F-től sem érdemes túl sokat várni, ez inkább rövidebb távú, főleg városi használatra alkalmas körülbelül egy-egy dunai híd meredekségét könnyedén leküzdő képességekkel.

A termék apró, 14 inches kerekeken gurul, de ezek még mindig bőven nagyobbak, mint egy átlagos roller kerekei, vagyis kevésbé érzékenyek az úthibákra. 250 wattos motorjához 10 Ah-s akkumulátor társul, a gyártó szerint rásegítéses módban 40-60 kilométeres hatótávra lesz ez elég, a mi tapasztalatunk az, hogy minél inkább közelítünk a 120 kilogrammos maximális terhelhetőséghez, annál inkább az alsó érték felé (vagy éppen alá) fog ez tendálni. Gázkaros bringáról lévén szó mindenféle tekerés nélkül is tud haladni, de úgy feleződik a hatótáv, a maximális sebesség pedig 25 km/h. Váltó ezúttal nincs, két tárcsafék azonban adódik. Noha összecsukható bicikliként hirdetik, de ez jobbára kimerül abban, hogy a kormányoszlop lehajtható.

A mérlegen 17 kilogrammot nyomó bicikli IP54-es védettsége esős időben is alkalmassá teszi a közlekedésre, ha teljesen lemerül, akkor 6 óra alatt tölthető fel ismét 100%-osra. Mivel a cél az ár alacsonyan tartása volt, ezért kilométeróra nincs rajta, de az akkumulátor kapott egy skálás visszajelzőt, az első lámpa szintén szériatartozék, ahogyan a csengő is. Ez egy tipikus boltbajárós bicaj, rövid távokra, sík utakra ajánlható. Megvásárolni itt lehet.

Azóta történt

Hirdetés