Hirdetés

Akciófigyelő: most egy alapszintű órát kínál nagyon olcsón a TomTop

Körülbelül egy ebéd áráért lehet rendelni nagyon olcsó értesítéskezelő karórát, az Y68 nem tud sokat, de ennyit megér.

Folyamatosan bombáz minket a Tomtop különböző akciókkal, ám ezek között azért érdemes szelektálni. Az Y68 nevű óra tényleg roppant kedvező áron érhető el, a 9 dollár alatti árba még az ingyenes szállítás is belefért. A kérdés nyilván az, hogy mire számíthatunk ennyi pénzért, nyilván óriási igényeket felesleges támasztani a termékkel kapcsolatban, de amit ígér, azt jó eséllyel hozza is.


[+]

Mindig egy kicsit óvatosak vagyunk olyan termékek kapcsán, amelyeket még nem volt alkalmunk tesztelni (noha ezt az órát is bekértük már, amint megismertük az árfekvését), az Y68 adatlapja ugyanakkor korrekt: 1,3 inches, 240 x 240 pixeles, IPS kijelzőt hord az előlapján, ám ez nem érintésérzékeny, a kijelző alatti gombbal lehet léptetni a menüben. Az akkumulátor 100 mAh-s, amivel a neten fellelhető tesztek szerint körülbelül 3 napos készenléti időre képes a szerkezet, amely összesen 32 grammot nyom.


[+]

A funkciók között értesítéskezelést, pulzusmérést, IP68-as vízállóságot, lépésszámlálást, alvásfigyelést és a telefon kamerájának exponálását ígéri a gyártó és a forgalmazó, a kezeléshez szükséges szoftver pedig Android és iOS rendszerű mobilokkal működik. A termék négy színben (fekete, ezüst, fehér, pink) érhető el ezen az áron a készlet erejéig, kézmozdulatra feléledő kijelzőt és alapszintű edzéskövetést is kínál. A szállítás Kínából történik, tehát picit bizonyára várni kell arra, hogy megérkezzen, aki szerint megér a dolog 9 dollárt, az errefelé kattintson.

Hirdetés