Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Továbbra is lent tartja ennek a robotporszívónak az árát a Tomtop

A Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C nevű termék ára változatlanul kedvező.

A Xiaomi és a hozzájuk kötődő külsős partnerek folyamatosan fejlesztik robotporszívós készülékkínálatukat, éppen ezért kicsit nehéz átlátni, hogy aktuálisan melyik a legfrissebb modell és melyik számít jó vételnek. Ami biztos, hogy a 186 euróért(ez most éppen 72 ezer forint) kínált Mi Robot Vacuum-Mop 3C mostanra már a szortiment egyik stabil darabja, amely alapvetően porszívó, de felmosni is tud, ráadásul korrekt alkalmazás (Mi Home) tartozik hozzá és integrálható a már meglévő okosotthonos rendszerbe.

Egy ilyen gépnél az egyik legfontosabb tulajdonság a szívóerő, amely esetünkben 4000 Pa, ez megfelelő értéknek számít ebben a mezőnyben, a lézeres, 8 méteres távolságra is ellátó, körkörös LiDAR pedig igen hatékonyan térképezi fel a környezetet, több szintnyi alaprajzot is eltárolva. Ügyesen lavíroz a fal mellett, hogy ne maradjanak poros területek, a lépcsőn való lezuhanástól is külön szenzor védi.

A Mi Robot Vacuum-Mop 3C nem csak porszívóz, hanem fel is mos, van neki egy 200 ml-es víztartálya, amihez egy felmosószivacs is tartozik a gép alján. Amikor piacra került, akkor az egyik újdonsága az volt, hogy jelentősen fejlesztették a felmosás hatékonyságát azzal, hogy a robot pontosan tudja, hogy hol járt már vizes feltörléssel, ezért ha azokon a területeken újra át kell haladjon, akkor nem pazarol újra vizet, hanem arra az időre ezt a tevékenységét szünetelteti. A portartály 600 ml-es, az akkumulátor pedig 2600 mAh-s, mindez pedig egy 35 centiméter átmérőjű tányérban található.

A Mijia 3C-hez tartozik egy dokkolóállomás, amelyhez visszatér a gép, hogy töltést vegyen fel, de ezen az árszinten külső portartály még ritkaság. A szoftver viszont sokat tud, a térképen állítható a szobák takarítási sorrendje, illetve létrehozhatunk no-go zónákat és virtuális falakat is. Természetesen időzíthető a takarítás és a világ másik pontjáról is elindíthatjuk a folyamatot a telefonos alkalmazás segítségével. A Tomtop európai raktárból, díjmentesen szállítja ki a gépet, körülbelül 5-6 nap alatt meg is érkezik a vásárlóhoz a rendelt termék, itt lehet kosárba tenni

Hirdetés