Hirdetés

Akciófigyelő: Vége a nyárnak, okos fűtőtestet kínál a Tomtop

A Smartmi elektromos radiátor telefonról is irányítható.

Átmeneti időszakra, nyaralóba, vagy olyan helyiségek temperálására szoktak hordozható, elektromos, vagy olajradiátort használni az emberek, ahol nincs bevezetve a központi fűtés, de azért nem ártana, ha az ember nem fagyna meg. Pincék, műhelyek, télikertek szoktak ebbe a körbe beleesni, ám a technológia ezt a kategóriát is utolérte, egyre több okos fűtőtest érhető el.


[+]

A Tomtop által kínált Smartmi Heater 1S egy korrekt formatervű, maximum 2200 watt teljesítményű, lábakon álló megoldás, ami három fokozatban tud meleget szolgáltatni (900W, 1300W és 2200W), beépített termosztáttal és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Ilyen a túlmelegedés elleni védelem, 85 fokos hőmérsékletnél kikapcsol a készülék, így tesz akkor is, ha 45 foknál nagyobb szögben dől meg a termék. Az egész radiátor mindössze 5 kilogrammos tömegű, nincs benne ventilláció, a meleget a felső élén levő rácsozaton keresztül adja le.

A 68,4 x 45,9 centiméter kiterjedésű, mindössze 9 centiméter vastag készülékben van WiFi modul, aminek segítségével a távolból is vezérelhető. Mivel a termék a Xiaomi holdudvarába tartozik, ezért a Mi Home alkalmazással teljes mértékben kompatibilis (vagyis a Google Home-mal is az alapfunkciók tekintetében), lehet időzíteni, állítani a termosztáton és a fűtési fokozaton. Ez tipikusan azoknak hasznos, akik mondjuk a hétvégi házukba ugranának le, de szeretnének úgy megérkezni, hogy már meleg fogadja őket.

A Smartmi Heater 1S a Tomtop kínálatában az RSFKM3 kuponkóddal 96 eurós áron rendelhető meg ingyenes szállítással.

Hirdetés