Akciófigyelő: Nyereményjátékkal és akciókkal készül az 1 éves Lurdy Mi Store

Idestova egy éve, hogy megnyílt Magyarország első és egyetlen hivatalos Xiaomi üzlete, a Lurdy Mi Store. A születésnap alkalmából jelentős kedvezménnyel lehet majd megvásárolni néhány terméket, a vásárlók pedig egy nyereményjátékon is részt vehetnek.


[+]

A Mi Shopping Festival névre keresztelt esemény 2019. augusztus 24-én és 25-én zajlik majd, a leárazások és a nyereményjáték pedig kizárólag a Lurdy Mi Store-t érintik, vagyis a webshopban nem lesznek érvényesek a kedvezmények.

A következő termékek lesznek akciósak a boltban:

  • Minden Xiaomi telefon mellé ajándék Mi Power Bank 2s 10 000 mAh-s külső akkumulátor jár ajándékba (szürke vagy ezüst színben).

Akik augusztus 24-én és 25-én vásárolnak, egy kvízlapot kapnak, amin három egyszerű kérdésre kell majd válaszolni, majd ezt a kérdőívet be kell dobniuk a Lurdy Mi Store-ban kihelyezett dobozba. A szerencsés nyertes egy Xiaomi Mi 9T6/128 GB-os készüléket vihet haza, a sorsolást 25-én (vasárnap) este 20 órakor tartja majd Legendd a Lurdyban.

Fontos tehát, hogy a Mi Shopping Festival kizárólag a Lurdy Mi Store-ban történő vásárlásokat érinti, és csak azok vehetnek részt a nyereményjátékon is, akik az ominózus hétvégén az üzletben vásárolnak. A látogatóknak Xiaomi logós papírba csomagolt csoki jár, már ha valaki megéhezne, nasira vágyna, vagy csak eltenné ezt emlékbe.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 9 - egy híján

    Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

  • Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite

    A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés