Hirdetés

Ismét felbukkant a Galaxy A8 (2016)

A Samsung A sorozata a középkategória felső szegmensébe pozicionálja magát, kellően széles méretválasztékot kínálva, a lehetőségek pedig nem is állják meg rosszul a helyüket, gondoljunk az A3-ra vagy az A7-re. A Galaxy A8 számos forrásban, renderképekkel ellátva bukkant fel, most pedig az AnTuTunál is futott egy kört. Egyre valószínűbb, hogy az S6-os széria lapkájával szerelt eszköz valóban befut még idén, de legalábbis folyamatban van.


[+]

A Geekbench és a GFX Bench után az AnTuTu adatbázisában is megtalálható a készülék, ahol az eddig várt specifikáció nagyjából megerősítést nyert. Így az A széria legnagyobb képviselőjét várók okkal bízhatnak  a Galaxy S6-ból ismert Exynos 7420-as chipsetben, 3 GB rendszermemóriával és 32 GB tárhellyel, leszámítva, hogy az AnTuTu szerint még több raktér jut majd, egészen pontosan 64 GB. Az 5,7 hüvelykes kijelzővel szerelt mobil vagy lényegesen kisebb kameramodult kap, vagy tévedés tárgya a felére csökkentett megapixelek száma az elődmodellhez képest. Mindenesetre a legújabb mérés szerint csak 8 megapixeles hátlapi, és 5 megapixeles előlapi kamera jár az eredeti A8 16 megapixele helyett. Elérhetőség vagy akár a bejelentés dátuma továbbra sem ismert, mindamellett, ha a '6-os számot kapja, lassan ennek is ki kell derülnie.

Azóta történt

  • Galaxy blog: Befutott a Galaxy A8 2016

    Ezzel alighanem teljes lett a 2016-os Galaxy A széria, méghozzá a sorozat legerősebb tagjával, amely a Note 7 Grace UX felületét futtatja.

Előzmények

Hirdetés