Alkalmazásbemutató: Navy Player

Ma egy zenelejátszó alkalmazást próbálunk ki, mely magyar fejlesztésésű, ennek megfelelően kis hazánk nyelvén is meg tud szólalni az alkalmazás az angol (és a spanyol) nyelv mellett. A program futtatásához egy androidos készülékre van szükség, telefonok és táblagépek egyaránt játszanak.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Egy zenelejátszóról van szó, mely manapság nem egyszerű terep, a gyári Google Music app ugyanis igen magasra teszi a lécet. A legtöbb feladatot a Navy Player is könnyedén veszi: kezeli a lejátszási listákat, megjeleníti az albumborítókat, valamint egy hangszínszabályzót is kapunk, melyen öt sáv állítható. A program rendelkezik egy korrekt widgettel is, illetve zenehallgatás közben az értesítési felületbe is beépül, így az app bárhonnan vezérelhető.

Egy kicsit zavaró, hogy az alsó sávban folyamatosan reklámot láthatunk, míg a konkurencia esetén ez nem dívik, a program viszont nem ad olyan pluszt, mely véleményem szerint indokolná a dolgot. A kijelzőzár-integráció (pontosabban annak hiánya) is fájó pont, egy zenelejátszó esetén kiemelten fontos dologról van szó. A megjelenéssel is adódnak gondok, nekem úgy tűnik, mintha bizonyos szövegeknél és vezérlőknél nem stimmelnének a térközök, a hangszínszabályzó utolsó sávánál pedig nincs leírás.

Offline zenék esetén viszont más panaszom nincs, ha tehát az ember nem streameli a muzsikákat, érdemes lehet kipróbálni a Navy Playert. Az alkalmazás ingyenes, a futtatásához legalább Android 2.3-ra lesz szükség, letölteni a Play Store-on keresztül, ezen a linken lehet.

Értékelés: Navy Player (Android 2.3+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
7 / 10 pont 7 / 10 pont 10 / 10 pont Android

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés