Állja a szavát az LG

Megindult az ígért Android 13-as frissítés az LG Wing készülékekre.

Dél-Koreában megkezdte az LG a 2020-as Wing frissítését, az európai és amerikai piacokra pedig a következő hetekben futhat be az Android 13-as főverzió. Az F100N40a firmware tartalmazza az új Android mellett a 2023 márciusi biztonsági csomagot is, illetve az 1,4 GB-os frissítésben új funkciókat is találnak majd a felhasználók. Ezek közül a telefon speciális kialakítására szabott például a több ablakos mód egyszerűsített kezelése, de az Android 13-as biztonsági újítások — például alkalmazások hozzáféréseinek kezelése — is megvannak.


[+]

Az LG Wing volt az első készülék az Explorer Project tagjai között, egyben az utolsó is, valamint az utolsó újonnan bemutatott és piacra dobott LG telefon. A 6,8 hüvelykes pOLED kijelzővel szerelt telefon különlegessége, hogy 90 fokban elfordítható a panel, így felfedve egy 3,9 hüvelykes kis kijelzőt maga alatt. A mobil a futurisztikus, Vasember-filmbe illő dizájnt leszámítva egy átlagos felső-középkategóriás hardvert tudott magáénak 8 GB operatív memóriával, 128 GB tárhellyel és a Qualcomm Snapdragon 765G lapkájával. Miután az LG bejelentette, hogy befejezik a mobilpiaci tevékenységüket, megígérték, hogy a szoftveres támogatását nem állítják le, a Wing esetén az Android 13-as rendszer volt az utolsó ígért főverzió, ezt pedig úgy tűnik, becsülettel teljesítette az LG.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Érkezőben az Android 13 az LG Velvetre

    2023 első negyedévében frissítések jönnek az LG Velvetre, Wingre, Q61-re, Q92 5G-re és Q52 5G-re.

  • LG Wing - szárnyas fejvadász

    Merész, bevállalós készülék, amit nem csak lehet, kell is szeretni ahhoz, hogy valóban praktikusnak lássuk a kialakítását - mindez persze nehezen indokol bő 50%-os felárat egy hasonló képességű felső-középkategóriáshoz képest.

  • LG Wing bemutató

    Hamarosan érkezik a részletes tesztünk is a végleges példányról, addig is egy előszériás darabon tudtuk kipróbálni a szárnyas LG-élményt.

Hirdetés