Amazon Video On Demand Nokia 5800-ra

A Nokia 5800 amerikai debütálásával egyszerre került bejelentésre az egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető Amazon Video On Demand szolgáltatás eléréséhez szükséges kliensszoftver is. A kövel negyvenezer mozifilm és tévéműsor elérését kínáló szolgáltatás felemás módon nem érhető el közvetlenül a Symbian Series 60 Touch alapú mobilon, hanem először számítógépre kell telepíteni az Amazon kliens alkalmazását, mely aztán fel tudja másolni a megfelelő tartalmakat mobiltelefonra. A nagysebességű HSDPA és WLAN átviteli képességek miatt miatt gyakorlatilag semmi sem indokolja a komplikált telepítési megoldás használatát, mely talán az Ovi Store bevezetése után közvetlenül telefonon is megvásárolhatóvá válik. A Nokia 5800 XpressMusic 3,2 hüvelykes, 640x360 képpontos érintőkijelzővel, rendkívül hangos sztereó hangszórókkal és tévékimenettel is rendelkezik.

Azóta történt

  • Amazon Kindle megoldás iPhone-ra

    Az Amazon e-könyvek immáron nem csak a saját Kindle olvasóval érhetőek el, hanem iPhone és iPod Touch segítségével is.

  • Push és HTML e-mail Nokia 5800-ra

    Hamarosan Nokia 5800-on is elérhető lesz a push-email támogatással és HTML levelekkel kecsegtető Nokia Messaging szolgáltatás.

  • 11pix – multitouch helyett

    A Nokia 5800-ra készített ingyenes alkalmazás segítségével multitouch nélkül is kényelmesen lehet rendezni és forgatni a fotókat.

Előzmények

Hirdetés