Android 11-et kapott a Galaxy A70

Egészen jó ütemben jönnek a Samsung frissítései, most épp egy 2019-es középkategóriásukra érkezett meg az új szoftver.

Lépésről lépésre halad a Samsung a legújabb Android főverzióval, és bár míg általában a csúcsmodellek frissítéséről esik a legtöbb szó, most egy középkategóriás modellre, a Galaxy A70-re jött meg az Android 11. Az új szoftvercsomag a One UI 3.1-et is hozza magával, és a legújabb, márciusi biztonsági csomagot is megkapta, a szomszédos Ukrajnában már meg is indultak a frissítést jelző ablakok, amik a A705FNXXU5DUC6 build számon futó szoftvert telepítéséhez kérnek hozzájárulást a felhasználótól.


Samsung Galaxy A70 [+]

A Samsung Galaxy A70 két éve mutatkozott be (ma mutatják be az utódjának az utódját), akkori 125 ezer forint körüli áráért méretes AMOLED kijelzőt, Snapdragon 675 rendszerchipet és 32 megapixeles elő- és hátlapi főkamerát nyújtott, akkumulátora 4500 mAh-s, első szoftvere az Android 9 (Pie) és a One UI 1.1 kombinációjából állt össze.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

  • Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite

    A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.

Hirdetés