Android Go, brutális üzemidővel? Íme, az Infinix ajánlata!

Az egyszerűsített Google-rendszerű készülékek egyik fő piacán kerül forgalomba a korrekt felszereltségű újdonság.

Nálunk is rengeteg Android Go rendszerű mobil járt már a tesztek erejéig, de valójában ezeknek a mobiloknak nem Európa a célpiacuk, így a termékek egy jelentős része még csak a földrészünkre sem jut el hivatalosan. A most bemutatott Infinix Smart HD 2021 is egy ilyen kütyü lehet, elsősorban az indiai piacot támadja, és legfőbb érdekessége, hogy szerény felszereltségéhez mérten meglepően nagynak mondható, 5000 mAh kapacitású akkumulátort kapott.


[+]

Egyébként egy átlagos készülékről beszélünk, 6,1 hüvelykes HD+ kijelzőt csepp alakú noccsal, hátlapján pedig ujjlenyomat-olvasó és két kamerásnak tűnő, de valójában csak egy 8 megapixeles kamerát rejtő púp vehető észre. Az egyszerű Helio A20 rendszerchiphez 2/32 GB memóriapár tartozik, ez utóbbi bővíthető is, akár 256 GB-ig. Az XOS 6.2 az Android 10 Go alapjain boldogítja a felhasználókat, a listán pedig szerepel még DTS Sourround hangzás a 3,5 milliméteres jacken keresztül, illetve a korábban már említett 5000 mAh kapacitású akkumulátor, amit kis sebességgel tölthetünk a microUSB-csatlakozón keresztül.

[+]

Az ár ezúttal is visszafogott, 6000 rúpia átváltva körülbelül 23 ezer forintnak felel meg, persze Indiában a belépő szintű Android Go rendszerű mobilok még ennél is jelentősen olcsóbbak tudnak lenni. Kék, fekete és zöld színekben kerül piacra, de nemzetközi forgalomba kerüléséről egyelőre még nem lehet tudni. Meg persze arról sem, hogy esetlegese nincs-e valami károkozó a háttérben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés