Android Pie-re váltott a Moto Z2 Play

Egy több mint kétéves telefon kapja meg a több mint egy éves Androidot.

Volt idő, amikor a Moto telefonok az elsők között kapták meg a mindenkor aktuális androidos generációfrissítéseket, és bár ez a kor letűnt, azért nem kell lemondani a régebbi készülékeknek sem az update csomagokról.


[+]

A Moto Z2 Play lassan két és fél éves, és a jó hír az, hogy telepíthető a generációs rendszerfrissítés. A rossz viszont az, hogy ez a tavalyi Android 9 Pie-t jelenti. Mindez azért sajnálatos, mert a Moto készülékek alig változtatnak a vegytiszta Androidon, ergo nehéz elképzelni, hogy akkora munka lett volna egyből az Android 10-re átállni.  Ám jobb később, mint soha.

Előzmények

  • Motorola Moto G6 - kérsz egy üveggel?

    Sosem volt még ennyire gyönyörű egy középkategóriás Motorola, mert igen, a patinás amerikai gyártó neve ismét rajta van a fém/üveg házon, a hátlapon pedig két kamera figyel.

  • Motorola Moto G5 - meglepetések helyett

    Semmi különleges extra, de ez nem baj. A G5 megbízható, nem okoz meglepetést, de sokan inkább ezt szeretik, mint a telepakolt szoftvert.

  • Motorola Moto G5 Plus - nomen est omen

    Megint ott figyel a Motorola márkanév egy Moto előtt. Ezzel picit meg is ugrott az erősebbik G5 ára, amely fejlett kamerával igyekszik kompenzálni.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

Hirdetés