Annyira jó lett a Mate 10, hogy a Meiigoo lemásolta

Akinek tetszenek a mai high-end csúcstelefonok, de nem tudják megengedni maguknak, azoknak egy sor koppintást kínál számos kínai gyártó, és most nem arról beszélünk, amikor egyik-másik termék meglehetősen hasonlít egy nagy márka készülékére, hanem arról, hogy egy az egyben lenyúlják a küllemét. A Meiigoo leginkább a Galaxy S8 és a Note8 lekoppintásáról lehet hírhedt S8 és Note8 nevű készülékével, és a világ legegyszerűbb találós kérdését készülünk feltenni: vajon a Meiigoo Mate 10 honnan merített ihletet?

A nevem Mate 10. Meiigoo Mate 10
A nevem Mate 10. Meiigoo Mate 10 (forrás: GizmoChina) [+]

Nos, ha Ön a Huawei Mate 10-et vágta rá, sajnos mellényúlt, mert bár valóban kísérteties a hasonlóság, az előlapi, 18:9 arányú képernyő és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó a Mate 10 Pro privilégiuma, és a Meiigoo főtervezője ezt a házi feladatot másolta le. Bár az ár ismeretlen, ezeket a koppintásokat a csúcsmobiloknál általában jóval olcsóbban árulják, éppen ezért a Kirin 970-nél lényegesen visszafogottabb MediaTek Helio P23 ketyeg majd a Meiigoo Mate 10-ben.

A Meiigoo Note8 formája is ismerős valahonnan...
A Meiigoo Note8 formája is ismerős valahonnan... (forrás: Meiigoo) [+]

A 6 GB RAM és a 128 GB-os tároló ellenben igen jól hangzik, és egyébként a renderképek alapján mutatósra sikerült a lopás dizájnfőhajtás. Más kérdés, hogy a sivár valóság gyakran nincs összhangban az renderképeken jól mutató küllemmel. A pontos megjelenés egyelőre nem ismert. Mármint a dátuma.

Előzmények

Hirdetés