Hirdetés

Apple blog: 10 000 dollár egy bontatlan csomagolású iPhone 2G-ért

E hír megírásánál a Tőzsdecápák című film jutott először eszembe, hiszen végeredményben a pénzről, a befektetésről és a különféle értékesítési módokról szól. A mai (630 dollár körüli) Apple részvényárak mellett jó néhányan gondolják, hogy ez az összeg mindig csak feljebb fog kúszni, így érdemes lenne pénzt invesztálni a megvásárlásukba.

Vannak azonban alternatív megoldások is. Az eBay mindig híres volt arról, hogy kuriózumnak számító termékek kerültek fel rá, elég csak a már most megvehető, 2014-es Chevy Corvette-re, vagy az első, eredeti dobozban lévő Super Mario Bros-ra gondolni. A sor persze sosem fog megállni, most például a nagyérdemű egy bontatlan, fóliázott, első generációs iPhone 2G-hez juthat hozzá az aukciós oldalon, méghozzá potom 10 000 dolláros fix áron.

Az biztos, hogy a gyűjtőkön kívül kevés olyan felhasználó van (lesz), aki ezt a csodát azonnal, s főleg ennyiért magáévá akarná tenni, főleg ha azt nézzük, hogy manapság már a 4G LTE korát éljük; az első iPhone még csak EDGE   hálózattámogatással rendelkezik. A "samsonbible" néven regisztrált eladó mindenesetre garanciát vállal arra, hogy a 2007-ből származó, 8 gigabájtos termék tényleg eredeti, bontatlan és makulátlan, Mindettől függetlenül talán nyugodtan mondhatjuk, hogy nem telt el még annyi idő, hogy ennyit érjen a 2G-s iPhone, nem beszélve arról, hogy ez nem egy híres újság vagy magazin első példánya, amelyet ötven év múlva is "működőképesen" megcsodálhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények