Hirdetés

Apple blog: Hatalmas akciókkal nyit a legnagyobb hazai üzlet vasárnap

Az Apple blog hivatalos partnere, a StarKing a budapesti Allee bevásárlóközpontban november 11-én, azaz most vasárnap tartja hivatalos boltnyitóját, ebből az alkalomból pedig számos kedvezményt biztosít, ráadásul óránként gazdára talál egy iPad is. Ha pedig úgy alakult, hogy pont az év 11. hónapjában történik mindez, ráadásul 11-én, akkor innentől egyértelmű, hogy a nyitás időpontja 11 óra 11 perc lesz.

Ezen a napon minden Mac számítógép, iPod és bármilyen tartozék 10%-os árengedménnyel vásárolható meg. A meglepetés, hogy a vevők között minden óra 11. percében kisorsolnak egy iPad Minit. Azonban nem is feltétlenül kell vásárolni ahhoz, hogy táblagéphez jusson az ember, más módon is be lehet gyűjteni egy ilyen készüléket; a bevásárlóközpont területén különféle Apple termékeknek öltözött figurák fognak szaladgálni, akiket egy iOS alkalmazás segítségével lehet majd megtalálni. Szintén ezzel a szoftverrel kell készíteni a hasukon lévő kódról egy-egy képet, minek következtében az applikáció szépen kipipálgatja a teljesített "állomásokat". Ha minden figurát elkaptunk, kapunk egy kódot, melyet a StarKing üzletben regisztrálva részt vehetünk egy sorsoláson, melynek nyereménye egy fél 6-kor kisorsolásra kerülő iPad 2.

Számos egyéb programot is szervez a StarKing, a várakozókat finom kávéval kínálják majd, a kirakatban Augmented Reality játékkkal lehet játszani, egy rutinos pilóta segítségével bemutatkozik az AR.Drone nevű távirányítható quadrokopter második generációja is. Aki szeretné, arról képet rajzolnak iPad segítségével festőművészek, s ezt a helyszínen ki is nyomtatják, aki pedig az egészsége miatt aggódik, vagy csak kíváncsi arra, hogy milyen otthon is használható diagnosztikai berendezések kapcsolhatóak az iOS rendszerhez, az is megtalálja a helyszínen a választ.

A StarKing Facebook oldalán futó videopályázat eredményhirdetése és díjátadója is errre a napra esik, természetesen a nyertes alkotásokat meg is mutatják a nagyközönségnek. A vasárnap 11:11-kor kezdődő program tehát nem csak sokszínű lesz, hanem jó alkalomnak ígérkezik arra is, hogy az ember némi kedvezménnyel vásároljon, az pedig csak hab lehet a tortán, ha még egy iPad-et is nyer mellé. Vagyis óránként egyet, bár ehhez óránként kell valamit venni.

Azóta történt

Előzmények