Április 9-től rendelhető elő a Red Magic 6

A Nubia gamer csúcsmodellje, ahogy mindig, Európában is elérhető lesz, jövő hónaptól lehet előrendelni.

Technikailag ugyan a Nubia mutatott be elsőként 18 GB rendszermemóriával szerelt telefont, errefelé viszont az Asus ajánlata volt elérhető hamarabb. Mindenki döntse el, hogy neki mi számít valódi elsőségnek, mindenesetre tény, hogy a két gyártó dobott piacra (egy hét eltéréssel) elsőként olyan készüléket, amiben döbbenetes 18 GB LPDDR5 RAM dolgozik.

A Red Magic 6 mindkét verzióban elérhető lesz, az alapmodell 12/256 GB-os memóriaopcióval 599 euróért, ez aktuális árfolyamon 220 ezer forintot jelent, a Pro pedig 16/256 GB-os verzióban 699 euróba kerül majd, ami körülbelül 256 ezer forint. A specifikáció roppant meggyőző, az árak nagyon versenyképesek, nagyon várjuk a tesztpéldányt, hogy kiderüljön, a nyilvánvaló hardveres fejlesztések mellett sikerült-e optimalizálni a felhasználói élményt is. Az előrendelés április 9-én kezdődik, az értékesítés pedig április 16-án.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

  • Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs

    A Nubia elég lassan halad a termék tökéletesítésével, de a teljesítmény és a játékélmény még mindig remek, főleg ezért az összegért.

Előzmények

Hirdetés