Aranyban tündököl a Samsung Galaxy Z Fold3

És Samsung W22 5G-nek hívják. A kínai exkluzív, prémium verzió idén sem marad el.

A Samsung W szériája sokáig teljesen egyedülálló, prémium kivitelű, csúcskategóriás hardverrel szerelt kagylókészülékekből állt, két éve viszont a gyártó dobta a hagyományos módon összecsukható megoldást és a Fold szériát kínálta egyedi anyaghasználattal és színvariációban Samsung W20 néven. A W2019 volt az utolsó unikális modell, tavaly előtt már a Galaxy Fold kapott új színvariációt W20 5G néven, nagyobb memóriakiosztást és kicsit eltérő kamerarendszert, tavaly viszont már egy az egyben a Z Fold2-t öltöztették tetőtől talpig aranyba.

Idén sem lesz önálló Galaxy W modell, marad a bevált recept, a Z Fold3 kap exkluzív kiadást, ismét arannyal kombinálva. Ezúttal szerényebbnek tűnik a dizájn, kizárólag a zsanért vonják be a nemesfémmel, az S Pen pedig egy szerény díszcsíkkal jelzi, hogy a prémium verzióhoz tartozik. Egyébként semmi extrára nem számítunk, már ha a várhatóan 1000 dolláros felárat nem tekintjük annak egy kis arany festésért.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció

    IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.

  • Luxusváltozatot kapott a Z Fold 2

    A kínai csúcsváltozat rikító színe messziről felismerhető, a csillogás alatt azonban egy, már ismert Galaxy dual fizikai SIM-es változata van.

  • Galaxy Fold 2? Nem, Samsung W20 5G

    Bemutatkozott a Samsung prémium kagylószériájának új modellje. Ami immár nem kagyló formátumú.

  • Befutott a Samsung összecsukható mobilja

    A W2019 persze az old school kagylótelefon vonalat viszi tovább, két hagyományos AMOLED panellel. Viszont olyan felszereltséget kapott, hogy bármelyik zászlóshajó megirigyelhetné.

Hirdetés