Archos telefon trió a láthatáron

Az Archos táblagépek legfontosabb jellemzője a mérsékelt ár, mely természetesen helyenként kompromisszumokkal jár, de a gyártó sosem kiáltotta ki csúcsmodellnek a termékeit. Az orosz Hi-Tech oldal értesülései szerint a francia cég hamarosan három Android 4.1 Jelly Bean alapú okostelefonnal fog bemutatni, melyek közül a legerősebb 4,8 hüvelykes, 800 x 1280 képpontos megjelenítővel, 1,7 GHz-es négymagos MediaTek processzorral és Samsung Galaxy S III ihlette formatervvel büszkélkedhet. A „Platinum” sorozatban landoló modellek között természetesen kisebbek és olcsóbbak is szerepelni fognak, de a csúcsmodell 335 dollár körüli kezdőára sem nevezhető éppen elrugaszkodottnak.

A kép csak illusztráció!
A kép csak illusztráció!

Azóta történt

  • Rövidesen debütál a FamilyPad 2

    Európában háromszáz euró alatti áron debütál az Archos kifejezetten otthoni használatra szánt 13,3 hüvelykes internettáblája.

  • Archos ChefPad – a digitális szakácskönyv

    Konyhai kiegészítőnek szánt 9,7 hüvelykes táblagéppel rukkolt elő az Archos, mely a papíralapú szakácskönyvek XXI. századi kiváltója lehet.

  • Archos 80 Xenon – 3G modemmel

    Ötvenezer forint körüli áron debütálhat az Archos négymagos processzorral, mobil hálózati támogatással és XGA megjelenítővel szerelt Elements táblagépe.

Előzmények

Hirdetés