Az AnTuTu mérte le a Honor 50 Prót

A Snapdragon 778G chippel nem villant kiemelkedően nagyot a benchmarkon, egyéb téren viszont több érdekességgel készül az újdonság.

Egy hétre vagyunk a Honor 50 Pro hivatalos leleplezésétől, de több apróság derül még ki a bemutató előtt. Többek közt egy AnTuTu-méréssel lettünk most gazdagabbak: a Honor 50 Pro (RNA-AN00), ami 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárolóval próbálta ki magát, 525 904 pontot ért el a legfrissebb benchmark-verzió szerinti mérésben. Aki szerint ez kissé vérszegény, az nem téved, a Snapdragon 778G chippel nyilván nem a legjobb teljesítményt várhatjuk a mobil árkategóriájában, cserébe a kijelző és a kamera villanthat nagyot.


[+]

A megjelenítő várhatóan nem csak AMOLED technológiájú, de 120 Hz megjelenítésére képes panel lehet 6,8 hüvelyk körüli méretben, kamerás téren pedig a Pro változat 108 megapixeles főkamerát kaphat f/1,8-as optikával. A mostani mérésből azt is megtudtuk, hogy UFS 2.X tárolóra lehet számítani, és a készülék Android 11-es főverzióval fog futni. Korábbi pletykák alapján a Pro verziót 100W-os vezetékes töltéssel várhatjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés