Az Apple dolgozik a melegedés problémáján

Az Apple elismerte, hogy az iPhone 15 Pro az elvártnál melegebb lehet bizonyos esetekben, dolgoznak a hiba elhárításán.

Számos felhasználó jelezte, hogy az új iPhone 15 Pro szériás modelljük melegebb az elvárhatónál, ami ezek szerint biztosan nem barokkos túlzás volt, az Apple elismerte, hogy az új készülékek a beállítást és szinkronizálást követően az intenzív héttérfolyamatok miatt melegebb lehetnek az első pár napban. Ezen felül egy hibát is felfedeztek az iOS 17-ben, ami szoftveresen javításra kerül, a harmadik féltől érkező alkalmazások optimalizálásán pedig a fejlesztőkkel együtt dolgoznak, mivel úgy tűnik, egyes frissítések túlterhelik a rendszert.

"Azonosítottunk néhány olyan körülményt, amelyek miatt az iPhone a vártnál jobban melegedhet. A készülék beállítása vagy visszaállítása utáni első néhány napban a megnövekedett háttértevékenység miatt melegebbnek érezhetők a készülékek.

Találtunk egy hibát is az iOS 17-ben, amely néhány felhasználót érint, és amelyet egy szoftverfrissítéssel orvosolni fogunk. Egy másik probléma a harmadik féltől származó alkalmazások néhány közelmúltbeli frissítésével kapcsolatos, amelyek a rendszer túlterhelését okozzák. Ezekkel az alkalmazásfejlesztőkkel együtt dolgozunk a javításokon, amelyek folyamatosan érkeznek."

A melegedés ezek alapján tehát nem egy olyan probléma, amivel huzamosabban együtt kéne élni, legalábbis ez a fajta, viszont a Pro és a Pro Max kisebb hőelveztő felületet kapott, ami úgy tűnik, összességében mégiscsak rontja/ronthatja a készülék hőkezelését.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés