Az erősebbik Mi Max 3 is lebukott

Egy gigantikus, 6,9"-es képátlóval szerelt Xiaomi telefon már ellátogatott a TENAA-hoz 5400 mAh-s teleppel és 18:9 arányú, 1080 x 2160 pixeles megjelenítővel, az előlapon kellemesen keskeny kávákkal, hátul pedig függőleges elrendezésű dupla kamerával, illetve ujjlenyomat-olvasóval.


Az állítólagos Xiaomi Mi Max 3 a TENAA-nál [+]

A Kínai Hírközlési Hatóság 1,8 GHz-es SoC-t listázott, ami a tippek szerint a Snapdragon 636 lehet, más forrásból elhangzott viszont a Snapdragon 710-es SoC is a Mi Max 3 kapcsán. A kétféle információt maga a Xiaomi oldhatja fel: az állítólag véletlenül élesített termékoldalon valóban Snapdragon 710 szerepel, viszont a Mi Max 3 Pro név is leolvasható.

Véletlenül élesíthették a Mi Max 3 Pro termékoldalát
Véletlenül élesíthették a Mi Max 3 Pro termékoldalát (forrás: Weibo) [+]

Simán lehet tehát, hogy az alapkiszerelés Snapdragon 636-tal mutatkozik be, az erősebb variációért pedig némi felárat kell majd fizetni, cserébe akár 6 GB RAM és 128 GB-os tároló is lapulhat a fémházban. A Mi Max 3 Pro főkamerája Sony IMX363 típusú lehet, a telepe pedig a TENAA által már jelzett, 5400 mAh-s. A BGR nem tartja kizártnak a július 3-ai bemutatót, a Xiao AI asszisztens is ezen a napon debütálhat. Egy videoelőzetes ugyanakkor egy június 28-ai eseményt promótál, úgyhogy lehet, hogy az óriástelefon már csütörtökön befut.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés