Hirdetés

Az év utolsó adása élőben látható is lesz

December 17-én lesz az év utolsó Konnektor műsora. A radiocafén fogható adás az idei évben Térerő néven is működött egy darabig, júniusban váltott nevet, mivel valamelyest változott a tematika, illetve a műsorvezetői gárda összetétele is. Jelen formájában a Konnektor nem csak mobiltechnológiai, hanem szórakoztató elektronikai és informatikai témákkal is foglalkozik, a három állandó műsorvezető pedig Fekete Gábor (Pheke), aki a PH!TV arca is, Bodnár Csaba (Bocha), illetve Khell Bogdán (Bog), akik közül kettő biztos ott ül minden pénteken este hét és nyolc között a stúdióban.

A holnapi adás nem csak azért lesz különleges, mert ez az idei év utolsó élő műsora (szombat hajnalban sokszor van ismétlés), hanem azért is, mert ezúttal nem csak hangot, hanem képet is közvetítünk. Este hat és hét között, amint a technika összeállt, a Mobilarena főoldalára kikerül az a hír, amelyben az élő stream lesz látható. Mivel a 98.6-os frekvenciát Budapesten és környékén lehet csak fogni, ezért reméljük, hogy ezzel a megoldással kicsit kiterjeszthetjük a hallgatói bázis.t Ha beválik, akkor jövőre minden adás így készül majd.

Azonban ha már van képünk is, akkor éljünk is vele! Az utolsó adásban az egyébként sem jellemzően halálkomolyan vett műsor még kötetlenebbé válik, ugyanis mindenféle őrült ketyerét gyűjtöttünk be karácsony apropóján is, a Speedshop és a Reflexshop termékei közül válogattunk össze egy tonnányit, lesz velünk egy projektor is (amit egyébként is inkább látni érdemes), illetve ha minden jól megy, akkor egy Sonim telefont is megnyúzunk élőben, fa, szög, valamint egy pohár víz segítségével.

Egy konnektor, két konnektor, három konnektor... utolsó Konnektor!
Egy konnektor, két konnektor, három konnektor... utolsó Konnektor!

Az adás természetesen interaktív, ami azt jelenti, hogy a élő stream alatt is fogjuk folyamatosan nézni a fórumot, az SMS üzeneteket és a kommentárokat, így azonnal tudunk reagálni az észrevételekre. Oh, Facebook oldalunkon is hozzá lehet szólni. Várunk majd természetesen ötleteket arra nézve is, hogy mivel kínozzuk meg a Sonim telefont, de a bemutatott termékek kapcsán is örömmel fogadunk minden építő jellegű hozzászólást. Holnap este 7-től tehát az év utolsó Konnektor adása, élőben, hangban, képben!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés