Az iPhone 6 mellett pózolt a Lumia 1030

A Nokia annak idején nagyot húzott a 808 PureView, majd a Lumia 1020 névre hallgató mobilokkal, hiszen mindkét modell azóta is referenciakészüléknek számít a mobilos fotózás terén. Utóbbi viszont már jó ideje piacon van, nem hiába várja mindenki, hogy hamarosan bemutatásra kerülhet az utód, mely már a Microsoft égisze alól kerülhet ki.

Az RM-1052 modellszámon jegyzett szerkezetet most egy iPhone 6 mellé helyezve kapták lencsevégre, és figyelembe véve azt, hogy az Apple újdonságát nem olyan rég jelentették be, mindenképpen frissnek számítanak ezek a fotók.

A képek persze nem árulnak el túl sok hardveres dolgot, a készülék dimenziói viszont jól megfigyelhetők rajtuk. Figyelembe véve, hogy az iPhone 6-nak 4,7 hüvelykes kijelzője van, a mellé helyezett (feltételezett) Lumia 1030 azért jól láthatóan méretesebb megjelenítőt kapott, ahogy szélességben is terebélyesebbnek tűnik a cupertinóiak büszkeségénél.

Az mondjuk érdekesség, hogy korában már szó volt arról, miszerint a Lumia 1030 lényegében a Nokia McLaren kódnéven fejlesztett kütyü, aminek fejlesztésének végül véget vetettek. Ettől persze még nem lehetetlen, hogy a Lumia 1020 valamikor majd örököst kap, sőt, elég sokan választották ezt a telefont a fotózási képességei miatt, így bőven lenne potenciál a vérfrissített termékben.

Azóta történt

  • Nemsokára érkezhet a Lumia 1030?

    A fényképezésre kihegyezett Microsoft-mobil érintőüvegéről megjelent fotók azt jelenthetik, hogy lassan gyártásba kerül a Lumia 1030.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 535 Dual SIM - egy új remény

    Tesztalanyunk az első olyan okostelefon, mely már a redmondi cég égisze alól került ki, az alsó kategóriába szánták, qHD IPS kijelző, 5 megapixeles kamera és Snapdragon 200 jellemzi.

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

Hirdetés