Az összes Moto G7 verzió szenzorszigetet kap

A Motorola G szériájának következő generációja már megjárta az amerikai FCC-t, a hatósági adatbázisból pedig kiderült néhány kulcsfontosságú részlet. A Moto G7 Snapdragon 660-nal, 4/64 GB-os memóriakiosztással és NFC-vel várható. Meg három másik Moto G7 modellel együtt. A feltételezések szerint a Moto G7 Play Snapdragon 630-cal, a Moto G7 Plus Snapdragon 710-zel, míg a Moto G7 Power Snapdragon 636-tal esélyes, de legalábbis logikus lenne a Qualcomm középkategóriás portfóliójának integrálása.


[+]

A most előkerült renderek alapján mind a négy modell szenzorszigettel operál, a G7 és a G7 Plus csepp alakúval, míg a G7 Play és Power hagyományos, hosszúkás megoldással. A G7 Play esetében ide egy előlapi LED segédfény is kerül. Kamerából minden variáns kettőt kap a hátlapra, kivéve a Powert, cserébe az FCC szerint 5000 mAh-s akkumulátorral szerelik. Képek a galériában!

Azóta történt

Előzmények

  • Moto G7-ről szólnak a hírek

    Az FCC jóvoltából már a rendszerchip pontos típusát és egy-két apróbb infót is szinte biztosan tudunk.

  • Motorola Moto G6 - kérsz egy üveggel?

    Sosem volt még ennyire gyönyörű egy középkategóriás Motorola, mert igen, a patinás amerikai gyártó neve ismét rajta van a fém/üveg házon, a hátlapon pedig két kamera figyel.

Hirdetés