Az összes WP8-as telefonra érkezik frissítés

Bő másfél hónappal ezelőtt rántotta le a leplet a Microsoft a legújabb operációs rendszeréről, mely egy kissé érdekes módon a Windows 10 nevet viseli. Az új szoftvert már úgy alkották meg, hogy teljesen kompatibilis legyen mind a számítógépekkel, mind a tabletekkel, mind pedig az okostelefonokkal. Az egységesítés persze egyáltalán nem véletlen, a számozás pedig annak köszönhető, hogy a redmondi cég egy teljesen újragondolt Windows-t szeretett volna kifejleszteni, ami persze alapjaiban véve a régebbi változatokra épül.

A Microsoft most egy újabb örömteli hírrel szolgált, hivatalos Twitter oldalukon jelentették be ugyanis, hogy minden Windows Phone 8-at futtató készülékre megjelenik majd a Windows 10 frissítés, ami majd a hírek szerint jövő nyáron válik elérhetővé. A Microsoft egyébként nagy piros pontot érdemel ezért (tanultak a WP7-es hibákból), mivel így vannak olyan készülékek, melyek három éves koruk és gyengébb hardveres teljesítményük ellenére is élvezhetik majd az újdonságokat, persze minden bizonnyal csak korlátozott mértékben.

Azóta történt

  • Rövidesen minden kiderül a Windows 10-ről

    A Microsoft januárban mutatja be a telefonokra, táblagépekre és számítógépekre szánt operációs rendszerének minden új szolgáltatását.

  • Ilyen lesz a Windows 10 mobilon?

    A Microsoft egyesített platformjának előzetes bemutatását követően az átdolgozott telefonos felület állítólagos fotói is napvilágra kerültek.

  • Ég veled Windows Phone!

    A Lumia 532 termékoldala leplezte le a Microsoft következő generációs telefonos platformjának nevét melyben már nem szerepel a „Phone” szó.

Előzmények

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

  • Megérkezett a Windows Phone 8.1

    A Build konferencián mutatkozott be a Microsoft mobil operációs rendszerének következő iterációja, három új Lumia társaságában.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

  • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

    Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

Hirdetés