Az SL91 az SL széria legszebb hagyományait folytatja

A BenQ-Siemens SL91 nem szakítja meg a Siemens szétcsúsztatható, exkluzív modellsorozatának formai hagyományait, sőt! Az új modellre a rendkívül igényes, letisztult design jellemző, az itt látható képek magukért beszélnek, az LG és a Samsung után újabb gyártó lép be az érintőgombos telefonok egyelőre szűk piacára.


A hét műtárgya

 

A BenQ azonban a belső értékekre is figyelt, így az SL91 nem csak kívülről gyönyörű, hanem a luxuskészülékek közül tudásával is kimelkedik. A telefon 3G hálózatokon is működik, a hátlapon pedig egy 3,2 megapixeles optika található, amelyet az előlapi VGA optika egészít ki videótelefonálás esetén.


Támad a sötét erő?

 

A képernyő is igazodott a telefon nívójához, hiszen 240x320 pixeles, 16,8 millió szín megjelenítésére képes TFT kijelzőt kapott a telefon. A beépített médialejátszó MP3 és AAC zenékkel, valamint MPEG4, 3GPP és Real Video mozgóképekkel is megbírkózik. A multimédia funkciókat az RDS képességekkel felvértezett FM rádió teszi teljessé.
A 109 grammos telefon memóriája microSD kártyával bővíthető. A hátlap alatt izmos, 950 mAh teljesítményű akkumulátor lapul, amely a gyártó szerint GSM hálózatokon 310 órás, UMTS környezetben 250 órás készenléti időt biztosít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés