Az új iPhone SE kapudrog lehet az Apple ökoszisztémájához

Zack szerint az elérhető ár és a kiváló összeszerelési minőség megmásíthatatlanul megkedveltetheti a márkát és a platformot a felhasználókkal.

A kellemes kialakítású és még itthon sem horror árazású iPhone SE 2020 használata közben hamar kialakulhat erős vágy egy MacBookra vagy iMac-re, de az már nem fog kijönni 399 dollárból (vagy itthon 180 ezer forintból). Az Egyesült Államokban a készülék körülbelül 130 ezer forintba kerül, ami több, mint kedvező egy olyan termékért, aminek alma van a hátulján. Csak össze ne törjük, mert a hátlap cseréje 80 ezerbe fáj. Ha már baj van, inkább a kijelző törjön, azt körülbelül ennek a feléért cserélik.

Az összeszerelés minősége egyébként abszolút példás, az ujjlenyomat-olvasót sem olyan könnyű összerondítani, a 12 megapixeles kamerát viszont továbbra sem zafírüveg védi. Kommunikáció ide, vagy oda, ami Mohs 6-os keménységgel összekaristolható, az akkor sem zafír, ha a marketing osztály valahogy megoldotta, hogy jogilag ne legyen problémás annak nevezni. A tartozékok a szokásosak, Zack szerint az 5 wattos, kébeles gyári töltőfejnél az is gyorsabb, ha egy hörcsöghöz csatlakoztatjuk az eszközt, de ezen az árszinten nem igazán jogos ilyesmire panaszkodni és alapvetően igaza van.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés