Az üzemidőre megy rá a Lenovo P70

A Lenovo újabb készüléket jelentett ma be Kínában, melynek az P70 nevet adományozták. A középkategóriás masina igazi vonzereje a 4000 mAh kapacitású akkumulátor lehet, mely a gyártó elmondásai alapján akár 34 napos készenléti időt ígér. Ez elég meggyőző adat, bár azt sem szabad elfelejteni, hogy ez az érték 2G hálózatokon érhető el, ha 3G-re váltunk akkor 30, ha pedig 4G-re kapcsolunk akkor 29 napra csökken a teljesítmény, bár ezek még így is átlagon felülinek mondhatók.

Lenovo P70 4000 mAh-s akkumulátorral

Más téren sem kelt csalódást a masina, hiszen az 5 hüvelykes, 720p felbontású IPS kijelző mellett 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A motorháztető alatt egy 64 bites architektúrájú MediaTek MT6752 chipset lakozik. Az 1,7 GHz-re skálázott processzor nyolcmagos, a grafikus gyorsítást pedig a 700 MHz-es órajelen ketyegő Mali-T760MP2 végzi. A microSD kártyával bővíthető belső tárhely 16, a RAM pedig 2 GB. A 142 x 71,8 x 8,9 milliméteres, két SIM-et kezelő P70 támogatja a Cat.4-es LTE hálózatokat, ára pedig 1399 jüan, azaz nettó áron átszámolva 61 ezer forint lesz. A termék egyelőre Kínában lesz kapható, globális elérhetőségről egyelőre nem számolt be a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo S580 - ami késik, az késik

    A kínai gyártó modelljének legnagyobb vonzereje a két SIM kezelése lehet, a HD kijelző szintén pozitív, csak éppen a négymagos processzor nem bírja mindig el.

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

Hirdetés