Hirdetés

Bada blog: Újabb képeken a Wave 3

Rohamosan közeleg a Wave 3 premierje, bizonyos források szerint Németországban például már a napokban debütál a készülék. A Samsung legújabb készüléke mérföldkő lesz a bada rendszer életében, a Wave 3 lesz ugyanis az első modell, amely a koreaiak saját mobil operációs rendszerének 2.0-ás verzióját futtatja majd. A rendszerfrissítés pedig hamarosan mindenki számára elérhető lesz. A hazai premier dátuma még nem ismert, addig is kaptunk néhány képet, amelyen a szálcsiszolt fém ruhába öltöztetett telefon látható.

A készüléknek a speciális, a Wave modellekre jellemző fém ház mellett a specifikációk terén sem kell szégyenkeznie. A gép lelke egy 1,4 GHz órajelen pörgő processzor lesz, amely mellé egy grafikus gyorsítót és 4 GB belső memóriát kapunk. A négy hüvelykes képátlójú kijelző felbontása 480 x 800 képpontos, a Super AMOLED technológia pedig a legelső Wave-hez hasonló vibrálóan élénk színekkel kecsegtet.

A 125,9 x 64,2 x 9,9 milliméteres méretekkel és 122 grammos tömeggel rendelkező telefon hátuljára egy 5 megapixeles autofókuszos kamera került, amelyet egy LED-es villanóval is megtámogattak a Samsung mérnökei. A fényképezővel természetesen videót is rögzíthetünk, ezt maximum 720p, azaz 1280 x 720 képpontos felbontásban tehetjük meg. Szoftveres oldalon természetesen megkapjuk a koreai gyártó extráit, mint például a TouchWiz felületet, a Samsung Apps alkalmazásboltot, a hub-rendszert és a ChatOn csevegőszoftvert.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények