Beárazták az Oppo N3-at

A Kínai Népköztársaság területén már előrendelhető az Oppo csúcsphabletje, a motoros kameraforgató rendszerrel érkező N3, és néhány specifikáció is kiderült a hónap végi premiert megelőzően. Az Oppo N3 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítőt kaphat (sokat lehetett korában QHD-s megoldásról hallani), a kameraszenzor pedig 16 megapixeles lehet.

Az Oppónak számos üzlete van Kínában, és a GizChina az egyik ilyet meglátogatva az N3 árát is megtudta. A készülék az arrafelé igen drágának számító 4298 jüanos, azaz kb. 170 ezer forintos áron startolhat el, drágábban, mint a QHD-s Find 7. Ugyanakkor a phablet mérethez prémium borítás, ujjlenyomat-olvasó és hatalmas akkumulátor járhat.

Azóta történt

  • Íme az első Oppo N3 fotó

    Felkerült az internetre az első hivatalos fénykép, amelyet a hamarosan bejelentésre kerülő Oppo N3-mal lőttek.

Előzmények

  • Ilyen belülről az Oppo N3 kameramodulja

    Egyre többet lehet megtudni a forgatható kamerarendszeres Oppo N3-ról. A mostani renderkép a bonyolult kamerarendszert bontja elemeire.

  • Radikális dizájnnal érkezhet az Oppo N3

    Egészen eredeti dizájnt leplezett az Oppo N1 folytatása kapcsán az egyik internetes oldal. Ha hihetünk a látottaknak, valóban emlékezetes készülék érkezik az Oppótól.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

Hirdetés