Because you're on television, dummy!

3D nyomtatott mintákon tekinthető meg a Galaxy S24 család.

A mesterséges intelligencia lehet a Galaxy S24 család kulcsszava, akár Exynos 2400-zal, akár Snapdragon 8 Gen 3-mal lesz megvásárolható, ám a mesterséges intelligencia szabadságra ment, amikor a három Samsung telefon tervezése lett volna a feladat, mert a már kiszivárgott és most 3D nyomtatásra küldött CAD fájlok is az idei sorozatra meglehetősen hasonlító külsőt vetítenek előre.


(forrás: Sonny Dickson) [+]

Az itt látható mintákra vagy makettekre az angol a dummy szót használja, és most vonatkoztassunk el a szó pejoratív értelmétől, ahogy azt Arthur Jensen a legendás Hálózat című filmben használta, a tételmondat: a bevált recepten ne változtass, legfeljebb csak korrigálj!


(forrás: Sonny Dickson) [+]

A két kisebb S24 egy picit csapottabb oldalélekkel és továbbra is lapos kijelzővel, míg az S24 Ultra valamivel kevésbé domború képernyőszélekkel futhat be 2024 januárjában, változatlan kameraelrendezéssel és arányokkal.


(forrás: Sonny Dickson) [+]

Az S24 a CAD fájlok alapján 147 x 70,5 x 7,6, az S24+ 158,5 x 75,9 x 7,75, az S24 Ultra pedig 162,3 x 79 x 8,7 milliméteres lehet, a tömegen viszont titánötvözetből készült keret faraghat valamelyest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés