Hirdetés

Befutott a Honor S1 fitneszóra

Kerek kijelző, 5ATM víznyomástűrés, fejlett aktivitáskövetési funkciók és kellemes alapár - megalkotta a Honor a tutit fitneszvonalon?

Már múlt héten hallani lehetett a Honor S1 aktivitáskövető vagy okosóra érkezéséről, végül az előbbi kategóriába tartozó, fitneszkütyü személyében startolt el a szóban forgó ketyere. A minimálisan Android 4.4 vagy iOS 8.0 verziójú, Bluetoothon csatlakozó okostelefont igénylő termék 1,04" hüvelykes, fekete-fehér LCD kijelzőt kapott, 208 x 208 pixeles felbontással. Ez elegendő komolyabb mennyiségű mozgásadat, illetve a friss értesítések kijelzésére. Hogy az utóbbi mennyire széles körben működik, egyelőre nem tudni.


[+]

A 39,5 milliméter átmérőjű, 9,9 milliméter (pulzusmérővel 11,2 milliméter) vastag alumíniumvázas órarész IP68-as por- és vízállósági, illetve 50 m / 5ATM minősítést is kapott, hogy komolyabb víznyomásnak is ellenálljon. A gumiszerű műanyag szíj (TPU) 20 vagy 18 milliméter széles választás szerint, a rögzítést számos luk és a rozsdamentes fémcsat biztosítja.


[+]

Az S1 legfontosabb fitneszfunkciói közé a lépésszámlálás, az edzéskövetés és a pulzusszám mérés tartozik, de nem kell lemondani az alvásciklusok figyeléséről sem, a kapcsolódó alkalmazással pedig további statisztikák és egészséggel kapcsolatos információk elérhetők. Sportok közül felismeri, ha futunk, gyalogolunk, kerékpározunk, a teremben edzünk vagy úszunk, hiszen az S1 erre is alkalmas, pontosabban állja a velejáró külső behatásokat.

A Honor S1 színvariációi
A Honor S1 színvariációi [+]

Az ezüst/fekete órarész mellé narancssárga, kék és fekete szíjak közül lehet választani. Az 35 grammot nyomó S1 minden esetben 700 jüanért helyezhető a virtuális kosárba, ami 29 ezer forintnak felel meg. Ez az 50 m / 5ATM minősítéssel és fejlett aktivitáskövető funkciókkal együtt nem is hangzik olyan rosszul. Az akkumulátor 80 milliamperórás és a négypontos, hátlapi porton keresztül lehet tölteni a mellékelt bölcsővel. Hazai megjelenésről és árakról ezúttal sem tudunk beszámolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés